Produktionsledare till Stena Recycling AB

Om jobbet

Om företaget

Är du intresserad av produktion och dess utveckling? Är du en tydlig och kommunikativ ledare som vill se dina medarbetare lyckas? Då kan du vara vår nästa Produktionsledare! Nu söker vi på Lernia en Produktionsledare till Stena Recycling AB i Huddinge i Stockholm. Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 000 engagerade medarbetare i
Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se

Detta är en rekrytering för Stena Recycling i samarbete med Lernia bemanning. Kunden tillämpar tillsvidareanställning med tillhörande provanställning 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare är du ansvarig för anläggningens produktion, arbetsmiljö och säkerhet. En stor del av din vardag består av att leda och utveckla produktionspersonalen. Du kommer att ansvara för ett team på 11 personer. Fokus i tjänsten kommer att ligga på att driva det systematiska förbättringsarbetet under namnet SWOP och att långsiktigt utveckla anläggningen och dess medarbetare. Förutom att leda det lokala arbetet på anläggningen har du som Produktionsledare även en mängd kontakter internt inom bolaget. Du kommer att ha en nära dialog med våra filialer, fragmenteringsanläggningar och arbeta i team tillsammans med Produktionschefen och Underhållsledaren.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbete och att du arbetat framgångsrikt med utveckling och ledning av personal. Du får gärna ha erfarenhet från tung industri och/eller ha med dig erfarenheter från flera olika typer av produktion. Vidare är du väl insatt i arbetsmiljö och tillståndsfrågor. Har du även en teoretisk grund från eftergymnasiala studier är det meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Som person måste du ha en stark drivkraft att skapa resultat och lönsamhet, arbeta målstyrt och självständigt samt trivas med att systematiskt leda förbättringsprojekt. Du är en trygg och lyhörd ledare som har mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du visar ett stort engagemang för personalens utveckling, skapar laganda och förser gruppen med en klar inriktning. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar men samtidigt vara en del i en större organisation och samverka med kollegor och stödfunktioner för bolagets gemensamma resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare, Provanställning/Heltid/Huddinge, Stockholm

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - tveka därför inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.