Produktionsledare inom digitala kampanjer

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en produktionsledare / produktionskoordinator för ett konsultuppdrag via Poolia. Kunden är ett stort internationellt modebolag!

Som produktionsledare kommer du att hantera de globala kampanjer i de digitala kanalerna. Du kommer vara ansvarig att leda flera projekt parallellt och kommer arbeta både mot externa byråar samt deras interna kreativa studio, beroende på vilket projekt det gäller.

Uppdraget sträcker sig från oktober 2016 till sista juni 2017. Du kommer arbete i kundens lokaler i centrala Stockholm, och tillhöra en marknadsavdelning på ca 400 personer.

Arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden som kommer i urval att innebära:
  • Ansvarig för efterproduktionen genom att planera och leda produktionsteamet genom att skapa riktlinjer, leverans i olika format i relevanta media-kanaler.
  • Vara kontaktperson och säkra upp en tydlig och koncis kommunikation i projekten mot både gruppen, lokala marknader och leverantörer
  • Vara beslutfattare när problem dyker upp i produktionen
  • Övergripande ansvar för tidsplanen och säkerställa att produktionen löper enligt plan
  • Hantera copy och översättningar för alla marknader
  • Supportera lokala marknaderna med deras dagliga arbete
  • Ansvara för uppföljning av produktionen i relation till marknadsföring och externa leverantörer.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring samt 2-3 års relevant arbetserfarenhet inom digital produktion. Du har tydliga produktionsledare kunskaper och är duktig på att arbeta med flera projekt samtidigt. Att uppnå resultat i samarbete med ditt team är en naturlig drivkraft för dig! För att hantera rollen är det ett krav att du talar flytande engelska och har tidigare erfarenheter inom digital media.

Välkommen in med din ansökan!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.