Produktionschef till patria helicopters på arlanda flygplats

Om jobbet

Sätter du samarbete före makt? Arbetar du som produktionschef idag och vill byta miljö? Eller har du teknikbakgrund och vill ta klivet upp och bli en respekterad ledare? I denna roll som produktionschef på Patria Helicopters kommer du få ta dig an en ansvarsfull roll där du får du möjlighet att använda dina goda ledarskapsegenskaper på ett företag under utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Patria Helicopters räkning en produktionschef som ska ansvara för drygt 90 medarbetare med utgångspunkt fråm anläggningen vid Arlanda Flygplats. Förutom att ha ansvaret för ett antal verkstadsenheter så ingår du även i Patria Helicopters ledningsgrupp. Vår kunds nuvarande produktionschef ska inom en snar framtid vidare, vilket betyder att du kommer bli den nya ledaren i Patria Helicopters verkstad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Patria Helicopters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Patria Helicopters.

Arbetsuppgifter

Som produktionschef kommer du bli en essentiell faktor till att Patria Helicopters verkstad dagligen flyter på som den ska. Du kommer ha det yttersta ansvaret för att säkerställa att regelverk följs i produktionen och se till att du och dina kollegor samarbetar mot målet att jobba smart och effektivt.

I denna roll får du agera spindeln i nätet och jobba brett både med utveckling och avveckling. Ansvaret för att produkter levereras i tid ligger på dina axlar, varför det krävs en hel del skinn på näsan i denna tjänst. Tjänsten passar dig som har förmågan att sätta rätt kompetens på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Vi söker dig som

Vi söker dig med flygteknisk bakgrund och som jobbat med Fortsatt Luftvärdighet tidigare.
  • Har en ingenjörsutbildning eller motsvarande, gärna med flygteknisk inriktning
  • Varit verksam inom relevant verksamhet minst 5 år, varav 3 år nära praktiskt underhållsarbete, samt i någon form av administrativ befattning inom luftfart
  • Har praktisk erfarenhet och kunskap inom flygsäkerhetsstandard och säker underhållsstandard
  • Har goda kunskaper i Part-M respektive Part-145 och tillhörande rutiner
Du kommer vara viktig i Patria Helicopters förändringsprocess, där bl a implementering av ett nytt, mycket modernt ERP-system ingår.

Som person har du ett ekonomiskt tänk och tycker om att ha ordning och reda. Du drivs av att jobba mot kvalitet för att säkerställa att du och dina kollegor jobbar på en säker arbetsplats med god miljö. Du har bra framförhållning i dina beslutstaganden och klarar av att säga nej när så krävs.

Övrig information
  • Start: Omgående start, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Arlanda Flygplats
  • Kontaktuppgifter: Josefin Jonasson 08-52257647
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Modersbloaget Patria, är ett av Finlands största företag och en avancerad teknikkoncern inriktad på försvars-, säkerhets- och flygindustrin. Totalt arbetar 2900 experter med varierande och utmanande uppgifter inom utveckling, produktion och service. Huvudprodukterna är bepansrade fordon, helikoptrar och flygplan samt supporttjänster under produkternas hela livscykel.

Hos Patria Helicopters, är affärsområdet helt inriktat på helikoptrar med tillhörande system. I tjänsterna ingår montering, service, reparationer och modifieringsarbeten samt utveckling av nya system. Affärsområdet har verksamhet i Finland, Sverige och Norge. Här finns unik kompetens inom spetsteknologi. Verksamheten är mycket internationell och kunderna finns över hela världen.