Produktionschef till OnTime för rekrytering

Om jobbet

Företaget
OnTime ingår i en stor koncern som är en fullserviceleverantör av tjänster inom grafisk och visuell kommunikation. Ontime ingår i Ineko Group som är en ledande aktör i Norden inom grafisk- och visuell kommunikation. De arbetar med fyra produktionsområden vilka är lagerhantering, kampanjhantering, digitalatryck och mailing. Från och med januari 2017 kommer OnTime vara placerade i nya fina lokaler i Albyberg (Jordbro) som är specialbyggda för just deras verksamhet. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu en produktionschef till sitt nya kontor. Som produktionschef blir du direktrekryterad av vår kund.

Tjänsten
Som produktionschef har du personalansvar för fyra olika team i olika storlek. Du har mycket kontakt med flera olika delar i koncernen samt deras kunder. Då företaget flyttar till nya lokaler kommer det medföra att du i rollen som produktionschef får vara med och utveckla och lyfta produktionen. Vägledning och stöttning av personal blir en stor del av ditt arbete samtidigt som du ser till att arbetet flyter på. Som produktionschef rapporterar du direkt till OnTimes VD och förväntas vara både bollplank och komma med nya förbättringsförslag . OnTime kommer även på sikt att genomgå ett systembyte där du kommer vara en viktig del av implementeringen.

Kvalifikationer
  • Du har mycket goda ledarerfarenheter, både teoretiskt- och praktiskt
  • Du har mycket god erfarenhet av produktion
  • Du har mycket god systemvana, gärna erfarenhet av systemimplementering
  • Du har mycket god erfarenhet av arbete med utvecklingsstrategier
  • Meriterande om du har erfarenhet av branschen
Personlighet
För denna tjänst söker vi dig som är organiserad, pedagogisk och innehar en god kommunikativ förmåga. Du är prestigelös och har inga problem att hugga tag där det behövs. Vidare är du en trygg ledare som inger förtroende samt har ett starkt driv och genomförandeförmåga.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Lovisa Torbacke, 08-586 22720

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.