Produktionschef Grundläggning - Stockholm

Om jobbet

Produktionschef Grundläggning - Stockholm

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering.

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt. Vi söker nu drivna produktionschefer som vill vara delaktiga i att skapa Stockholms framtid!

En ledare och förebild

Som Produktionschef ansvarar du för att projektet följer tids- och produktionsplanerna. Med din erfarenhet leder du organisationen och dess medarbetare så att alla involverade vet vad som förväntas och kan ta sitt eget ansvar för det dagliga arbetet.

På Skanska har vi höga ambitioner när det gäller arbetssäkerhet, etiska regler och att skapa en inkluderande arbetsplats där alla trivs och kommer till sin rätt. Här tar du som Produktionschef ett stort ansvar och får möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper.

Skanska bygger ofta stort och tekniskt avancerat. Utmanande såklart, men för dig personligen blir det också en stor merit att ha varit med och lett ett prestigefyllt projekt som Nya Slussen eller Förbifart Stockholm.

Vi söker dig som har "några år på nacken"!

Din ålder spelar ingen roll, men du har arbetat som Produktions- eller platschef i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör. Du kan också ha gått "den långa vägen" inom branschen. Det viktigaste är att du vill och kan leda ett projekt.

Distrikt Nords projekt är huvudsakligen lokaliserade till Storstockholm men vi är verksamma i en större geografi så resor kan förekomma och körkort är ett krav för tjänsten.

Ansök senast den 18 december

Skicka in ditt CV genom att följa länken nedan eller slå oss en signal så kan vi berätta mer.
Välkommen att kontakta Johan Guthe, Distriktschef Grundläggning Nord 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.