Produktions-/Kvalitetsutvecklare till högteknologiskt bolag i Kista

Om jobbet

Vill du vara med att utveckla kvalitet och produktionsteknik hos en spännande kund där du får möjlighet att lära dig nytt och utvecklas i en stimulerande miljö? Kunden utvecklar och producerar högteknologisk utrustning för bland annat militären. Företaget är beläget i Kista nära Gallerian med ett brett lunchutbud. Här har du mycket goda chanser att få utvecklas inom företaget och få bidra med egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter

-Du kommer att vara huvudsaklig ansvarig över förbättrings- och kvalitetsarbetet på företaget. -I rollen ingår ett brett spektra av praktiskt utvecklingsarbete till att genomföra förbättringsstrategier. -Du har kontakt med övriga delar av verksamheten. -Du är ansvarig för att i linje med definierade strategier med syfte att optimera totalkostnader. -Du hanterar och ansvarar för hela produktens livscykel och har god förståelse för flödet i processerna.

Din bakgrund

-Intresse och erfarenhet av industriell produktion. -Gärna några års erfarenhet av produktionstekniskt arbete, gärna från en större arbetsplats -Kunskap och erfarenhet av teoretiskt och praktiskt produktionstekniskt arbete, i form av effektiviserings- och förbättringsarbete i tillverkande industri -Kunskap och erfarenhet av teoretiskt och praktiskt kvalitetstekniskt arbete är meriterande

Dina egenskaper

-Teknisk kunnig och intresse för teknik. -Proaktiv inställning. -God IT-vana, MS office, Excel. -Kan uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. -Driven

Ansökningsprocess

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.