Produktchef till Enjoy Wine & Spirits

Om jobbet

Har du en gedigen kunskap om vin och förmågan att göra affärer, vill vara en del av ett engagerat team som arbetar utifrån ledorden innovation, passion och ansvar? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som Produktchef hos oss!

Din roll

Som produktchef är du vår uppdragsgivares närmaste kontaktyta och du ansvarar för utvecklingen av vår gemensamma affär avseende volym och värde. Du är specialisten inom ditt område på företaget och har ett nära samarbete med framförallt övriga produktchefer och vårt marknadsteam men självklart också med övrig personal inom koncernen.

Huvudsakliga
arbetsuppgifter och ansvar


· Ha en löpande dialog och kontakt med vår största kund Systembolaget.

· Vara våra producenters ansikte utåt och representera dessa både internt och externt.

· Tillsammans med marknadsteamet upprätta varumärkesplattformar och koncept för agenturvarumärken.

· Upprätta marknadsplaner i samarbete med vårt marknadsteam samt implementera, analysera och följa upp dem.

· Förhandla affärsförutsättningar med producenter och upprätta prognoser.

· Aktivt delta på mässor och events.

· Ingå i vårt produktteam och rapportera till affärsområdeschefen.

Om dig

Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och gärna en akademisk examen. Du har en gedigen kunskap och genuint intresse för vin och vinbranschen. Din analytiska förmåga är stark, du kan räkna och förhandla samt utveckla långvariga och nära relationer. Du jobbar gärna både strategiskt och operativt. Är en skicklig kommunikatör, i både tal och skrift. Dina kunskaper i engelska är mycket goda, kunskaper i franska och spanska är starkt meriterande. Som person har du eget driv, är självständig med förmågan att se helheten och prioritera utifrån den.

Om Enjoy Wine & Spirits

Enjoy Wine & Spirits är en av de volymmässigt största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vinhandel. Förutom vin importerar vi sprit och öl samt är representant för San Pellegrino i Sverige. Enjoy Wine & Spirits AB är en del av koncernen Gruppo Di Luca där bolagen Di Luca & Di Luca AB (med varumärket Zeta) och Deli Di Luca AB (nyöppnad restaurang) ingår, tillsammans omsätter bolagen ca 1,1 Mdr och har ca 100 anställda. Läs mer på www.enjoywine.se.

Intresserad?

I denna rekrytering så
samarbetar vi med Sikta Urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Flyckt på info@flyckt.nu eller telefonnummer 070-725 48 36. Har du frågor kring processen och tidschema mm kan du vända dig till Siktas researcher Prottasha Khondaker (pk@sikta.se). Sänd din ansökan (CV och personligt brev) i PDF-format till (pk@sikta.se). Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan med ett personligt brev snarast möjligt, dock senaste den 11 november. Tjänsten är heltid och placerad på kontoret på
Södermalm i Stockholm. Tillträde omgående.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Flyckt, 0707254836

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Att välja rätt rekryteringsföretag har inte är lika viktigt som att välja rätt chef. Företag är människor och på Sikta arbetar människor som är skickliga på att hjälpa dig att hitta och att välja den bästa chefen som får din organisation att utvecklas. Siktas konsulter har mångårig erfarenhet och extremt bra track record när det gäller utfall på gjorda chefsrekryteringar. Vi har intervjuat tusentals personer, tillsatt hundratals chefer - och följt upp resultaten. Vi kan chefsrekrytering och har arbetat i alla branscher, kommuner, landsting, myndigheter och idéburen sektor.

Hur ska vi lägga upp intervjuerna? Finns guider för referenstagning? Videoinspelade intervjuer? Arbetspsykologisk testning? Ring oss så får du kostnadsfri rådgivning per telefon av en erfaren konsult?

Vill du ha marknadens bästa rekryteringsgaranti då ska du samarbeta med Sikta.

Ring oss direkt på 08-678 00 00 så berättar vi varför du ska välja Sikta som rekryteringsföretag för dina chefsrekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var