Produktchef till affärsenhet ARX i Stockholm

Om jobbet

Som Produktchef kommer du att arbeta med produktmarknadsföring, produktutveckling och produktvård för produkter inom Affärsenhet ARX. I arbetet ingår strategiska frågor angående sortiment, prissättning, försäljningsprognoser samt omvärldsanalys inom produktområdet. I arbetet ingår även att upprätta underlag för produkt- och marknads-dokumentation. Med din innovativa förmåga och idéer kunna omvandla och realisera kundkrav/önskemål till nya system- och produktlösningar.

Du kommer som expert inom ditt ansvarsområde att på ett proaktivt sätt stötta och utbilda säljorganisationen, utbildnings- samt marknadsavdelning. Inom produktut-vecklingen har du också en nära dialog med vår utvecklingsavdelning, säljorganisation, supportavdelning och samarbetspartners, du medverkar också vid utvecklingen av nya produkter och tjänster, där förstudier, marknadskrav och konkurrentanalyser är en viktig input. Du kommer delta i externa möten med återförsäljare och slutkunder.

Kvalifikationer
  • Yrkesvana samt god kännedom inom säkerhetsbranschen och mycket god kunskap inom passersystem, kort teknologier och inbrottslarm är ett krav.
  • Pedagogisk förmåga att utbilda och presentera komplexa produkter
  • Kunskaper inom regelverk för aktuella områden är en fördel
  • Goda kunskaper inom datorer och nätverk.
  • Erfarenhet av projektledning och att arbeta i projekt.
  • Goda engelskakunskaper i tal och skrift.
  • Vi sätter stor vikt vid din sociala kompetens, och värdesätter ett öppet och utåtriktat sätt såväl mot arbetskamrater som mot våra kunder
  • Drivande, självgående och samtidigt en teamspelare, med god samarbetsförmåga och förmåga att få saker uträttade.
  • Noggrann, strukturerad och har förmåga att dokumentera dina erfarenheter och kunskaper.
  • B-körkort är ett krav.
Som produktchef rapporterar du till Chef Produktledning ARX på ASSA AB. Tjänsten är placerad i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar ASSA AB med rekryteringsföretaget Search Competence.

Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 27 oktober 2016. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se

Sökord: Produktchef säkerhet, Produktchef säkerhetsystem
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Produktchef
Kontakt

Ring Johan Halvarsson, 073-8380602

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.
ASSA är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.
Läs mer om verksamheten på www.assa.se.