Produktchef Hiss/Ställning & Safety

Om jobbet

Att arbeta som Produktchef:
Som Produktchef inom produktområdet Hiss/ställning & safety kommer du att arbeta inom ett område där vi kommer att satsa stort under de närmsta åren och mycket kommer att hända.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för produkterna och produktutvecklingen inom tillfälliga Bygghissar, fasadställningar & safety produkter för hela Cramo Sverige. I samråd med produktområdets Underhållschef säkerställer du produkternas kvalitet.

Du ansvarar för en effektiv produkthantering vilket innebär att bl.a. ta fram attraktiva produkter, tillbehör och tjänster samt lösningar till produktområdet. Arbeta med en optimering och prissättning av maskinparken samt säkerställande av marknads- och myndighetskrav.

I samverkan med Produktområdeschefen utarbeta strategier för produktområdet. En viktig del kommer bestå av att analysera, följa upp produkternas lönsamhet och utifrån detta göra korrekta anpassningar för att uppnå god beläggning och bra kostnadseffektivitet.

I rollen ingår även framtagande av produktinformation internt/externt och att initiera produktutbildningar samt en del registervård. Inom ditt ansvarsområde ligger också att säkerställa rutiner enligt fastställd kvalitet/miljö och arbetsmiljöpolicy.

Din bakgrund:
Vi ser att du har teknisk utbildning gärna på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet samt har några års erfarenhet av att leda personal på distans. Du har stor produktkännedom samt erfarenhet av förändringsarbete och verksamhetsutveckling. Du har goda kunskaper i Officepaketet och engelska språket i både tal och skrift är inte heller något problem för dig. Det är en förutsättning att du har möjlighet till resor i tjänsten och att du har B körkort.

Vem är du:
Som person är du självständig, utåtriktad och kommunikativ. Du har ett utpräglat ordningssinne och gillar struktur. Genom din höga servicekänsla så har du lätt för att utveckla och bibehålla goda relationer.

Vi erbjuder:
Dig en spännande roll i ett positivt, kompetent team med stort engagemang. Vi har förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå.

Cramo ska vara en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar TROVÄRDIGHET, UTVECKLINGSVILJA och ENGAGEMANG är vägledande i den vardagliga verksamheten.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Produktområdeschef Håkan Sönnergren på 0705- 303424 eller via mail hakan.sonnergren@cramo.com

Urval kommer att ske löpande

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors och Cramo är verksamt i femton länder genom ca 330 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2.500, och den konsoliderade omsättningen till 668 miljoner euro under 2015.