Production Manager till vår koncernmarknadsavdelning

Om jobbet

Det roligaste med den här rollen är den stora variationen av projekt. Det kan vara alltifrån att projektleda framtagandet av nytt bildmaterial, arbeta med att ta fram en contenthub på vår sajt till att analysera och förbättra den digitala upplevelsen för våra inloggade kunder.

Information om uppdraget

Så beskriver vår nuvarande Production Manager Maria sin roll hos oss. Maria ska gå på föräldraledighet i februari och därför söker vi nu hennes vikarie. Vi vet ännu inte vem du är eller vad du har för utbildning, men vi vet att du har erfarenhet av att jobba med webbrelaterade frågor och är vass på digital projektledning. Du är duktig på att lösa problem och kommer trivas hos oss eftersom du är en doer med ett stort intresse för det digitala.

I rollen som Production Manager tillhör du vårt marknadsteam om sex personer som jobbar mot hela vår koncern. Din uppgift är att leda och driva marknadsrelaterade projekt, där de flesta kommer vara av digital karaktär. Du leder projekten från ax till limpa från analys och projektplan till implementering och utvärdering. De projekt du driver är av varierande omfattning och komplexitet. Många av projekten är webbaserade och en viktig del av ditt uppdrag handlar om att skapa användarvänliga lösningar som skapar bästa möjliga upplevelse för besökarna på vår webb. Exempel på projekt kan vara att förbättra ansökningsflödet, utveckla webben för våra kunder eller att öka konverteringarna på vår webb. Men projekten har inte bara med webben att göra, det kan också handla om att projektleda en filmproduktion eller leda en fotografering inför en ny bildbank.

Vi erbjuder dig en varierande arbetsmiljö där du omges av kompetenta och engagerade kollegor, i en expansiv organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Du kommer att utmanas och få möjligheten att växa tillsammans med oss och i takt med vår digitala utveckling. Du sitter med koncernmarknadsteamet i nya lokaler som delas med IT-avdelningen och arbetar mot många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Vi finns på sex olika marknader runtom i Europa, vilket gör att rollen har en tydlig internationell inriktning.

Arbetsuppgifter
 • Definiera, driva och utveckla marknadsrelaterade projekt, främst digitala. Du arbetar operativt i dina projekt och prioriterar utifrån ett affärsmässigt fokus. Vi sätter alltid våra användare i första rummet och vill skapa förstklassiga upplevelser för våra kunder, konsulter och jobbsökande kandidater.
 • Ansvara för att de projekt du levererar alltid är i linje med vår vision, vår varumärkesplattform och vår grafiska profil. Det innebär att din fingertoppskänsla och din uppmärksamhet kring detaljer är den styrka som ofta blir avgörande i ett lyckat projekt.
 • Hantera den löpande förvaltningen av vår web. Tillsammans med en kollega har du delat ansvar för att åtgärda eventuella problem som dyker upp och behöver lösas på kort sikt. Detta gör du löpande genom att agera kravställare gentemot vår webbyrå.
Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av att leda och arbeta med digitala projekt
 • Har en mycket god kommunikativ förmåga i engelska, både i tal och skrift
 • Har ett intresse för varumärkesfrågor och en fallenhet för vad som är en bra användarupplevelse
En stor fördel är om de digitala projekt du tidigare arbetat med innefattar webb, då mycket av vår utveckling den kommande tiden kommer att handla om vår webbplattform. Det är också en fördel om du är van att arbeta i en internationell miljö, har erfarenhet av att agera kravställare och har jobbat med marknadsrelaterade frågor. Du måste inte nödvändigtvis ha gått den traditionella vägen via en marknadsrelaterad utbildning. Det är din kunskap kring det digitala, tillsammans med din förmåga att skapa strukturer och få saker att hända som är avgörande för att du ska lyckas hos oss.

För att du ska trivas i rollen bör du vara en person som drivs av att skapa resultat och tycka det är en självklarhet att dina projekt bidrar till en tydlig affärsnytta. Du trivs också med ett självständigt arbete där det är du själv som skapar förutsättningarna för att dina projekt blir framgångsrika, även om vi givetvis kommer finnas där och stötta dig längs vägen. Vi har många engagerade kollegor hos oss, så du behöver ha ett förhållningssätt som är öppet för input och nya idéer samtidigt som du behöver ha förmågan att på ett effektivt sätt prioritera det som är kärnan i projekten så att du kan leverera enligt deadline. Slutligen vill vi också poängtera att vi tycker det är viktigt att du både tilltalas av rollen i sig och vår organisation som helhet.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, vikariat fram till den 30 april 2018
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Stina de Hevesy, Talent Acquisition Manager Staff and Management
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stina.hevesy@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Client information
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!