Product owner Connected Services

SCANIA CV AB · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Inom Connected Services utvecklar vi tjänster för över 200 000 uppkopplade fordon och antalet enheter ökar konstant. Tjänsterna sträcker sig från positioneringstjänster, fleet managment lösningar till komplexa analyser gällande förarbeteende, bränsleförbrukning och optimerade underhållsplaner.
Vi söker dig som kan driva området runt felsökning av tjänster framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som Product owner samarbetar du nära och dagligen med support- och marknadsorganisation för att få korta feedback loopar då vi arbetar enligt principer för ”Continues deployment”. Ditt ansvar är att samla in information från många källor och leda värderings- och planeringsarbetet genom medvetna och transparenta metoder. Du sitter du tillsammans med dina kollegor som är User Experience designers samt programmerare som utvecklar tjänsten, vilket gör kommunikationsvägar korta och risken för oupptäckta missförstånd liten.

Du håller dig uppdaterat på vad som händer inom produktägarområdet och har en bred palett av inarbetade metoder för att samla in, analysera, ta beslut och sprida kunskap om vad vi ska prioritera tid för. Rollen innebär att du behöver kunna jobba med olika tidshorisonter och nivå av detaljer beroende kontaktyta.

Du deltar även i teamets utvecklingsarbete för att förbättra våra metoder och verktyg.

Din profil

Vi tror att du är civilingenjör eller motsvarande med flera års erfarenhet inom systemutveckling.

Du som söker har erfarenhet inom något/några av följande områden:
  • Inbyggda system för lastbilar
  • Back-end utveckling inom .Net
  • Front-end utveckling/UX, gärna med fokus på Angular
  • AWS eller Azure
Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du strukturerad, driven och analytisk. Du tycker om att ha ett stort eget ansvar och många kontaktytor. Du har en positiv attityd och förmåga att leda andra utan att vara chef samt en trygghet i din roll.

Vi söker dig som känner ett genuint intresse för att göra våra kunder, såväl internt som externt, nöjda och stolta över det vi levererar.

För mer information

Kontakta gärna Karin Avatare, gruppchef, 08-553 822 02.

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och relevanta betyg/intyg.

Urval för intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Produktchef
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.