Product Development Manager till Domaine Wine

Om jobbet

Domaine Wines grundades 1998 av Arne Skog, som fortfarande är huvudägare.
Företagsgruppen verkar idag på de svenska och finska monopolmarknaderna. Totalt i de båda länderna finns idag 14 medarbetare. Omsättningen uppgår till ca 170 MSEK i Sverige och ca 50 MSEK i Finland. De senaste åren har Domaine Wines gått igenom en expansiv fas med stark tillväxt. Bolaget arbetar uteslutande med vin. Idag har företagsgruppen ett flertal nära partners i ett stort antal länder. På
Domaine Wines är vi ett sammansvetsat team som har högt i tak. Vi söker dig som är affärsmässig och kan erbjuda oss hög kvalitet inom ramen för din roll.
Viktigast för att trivas hos oss är att du brinner för ditt jobb och tycker om att samverka med andra lika engagerade kollegor, kunder och samarbetspartners

Product Development Manager - Premium(Profil/Spets)

Rollen som Product Development Manager med inriktning på premiumsegmentet är en ny och spännande roll som kommer att bli en viktig del i bolagets fortsatta expansion. I huvudsak går rollen ut på att underhålla samarbeten och relationer med befintliga premiumproducenter i Domaine Wines portfölj samt söka och skapa nya samarbeten och relationer med renommerade premiumproducenter i vinvärlden för att ytterligare stärka Domaine Wines erbjudande gentemot kund. Rollen förutsätter att kandidaten är självgående och aktivt söker nya kontaktytor för nya affärsmöjligheter. I denna roll kommer du att ansvara för att:
 • Proaktivt arbeta med tenderförfarande
genom befintliga och nya leverantörer med fokus på små och mellanstora offerter
(Profil/Spets)
 • Driva och sälja in exklusiva köp till
Systembolaget (TSE)
 • Rekrytera nya producenter med
fokus på små till mellanstora producenter (Profil/Spets)
 • Genom en positiv och fruktsam dialog
med Systembolagets inköpsavdelning söka information om kundens önskemål.
 • Prova, välja
och blenda viner med fokus på prisvärda och kvalitativa produkter

Rollen kräver ca 50 resdagar per år, varav de flesta inom Europa. En mindre del jobb på kvällar och helger förekommer vid middagar, events och mässor. Teamarbete utöver det egna ansvarsområdet och samverkan mellan bolagen är fundamentalt för Domaines arbetssätt internt. Product Development Manager ingår företagets testpanel samt rapporterar till VD Staffan Liss.

Kandidatprofil

Erfarenheter och kompetenser
 • Erfarenhet från arbete inom Vinbranschen, antingen genom Systembolaget eller Horeca.
 • Hög allmän vinkunskap med god sensorisk kompetens
 • God kännedom om den svenska vinnäringen och dess dynamik.
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Kunskaper i franska, spanska, italienska eller tyska är meriterande.
Personliga egenskaper
 • Drivande och orädd
 • Social förmåga/relationsbyggare
 • Affärsmannaskap
 • God förhandlare
 • Samarbetsförmåga med visst mått av vinnarinstinkt
 • Uthållig och målinriktad
Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med vår partner Sikta Group. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare Andreas Flyckt på telefon 070-725 48 36 eller via mail (info@flyckt.nu). Har du frågor kring processen och tidschema mm kan du vända dig till Siktas researcher Prottasha Khondaker (pk@sikta.se). Sänd din ansökan (CV och personligt brev) i PDF-format till (pk@sikta.se). Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Flyckt, 0707254836

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Att välja rätt rekryteringsföretag har inte är lika viktigt som att välja rätt chef. Företag är människor och på Sikta arbetar människor som är skickliga på att hjälpa dig att hitta och att välja den bästa chefen som får din organisation att utvecklas. Siktas konsulter har mångårig erfarenhet och extremt bra track record när det gäller utfall på gjorda chefsrekryteringar. Vi har intervjuat tusentals personer, tillsatt hundratals chefer - och följt upp resultaten. Vi kan chefsrekrytering och har arbetat i alla branscher, kommuner, landsting, myndigheter och idéburen sektor.

Hur ska vi lägga upp intervjuerna? Finns guider för referenstagning? Videoinspelade intervjuer? Arbetspsykologisk testning? Ring oss så får du kostnadsfri rådgivning per telefon av en erfaren konsult?

Vill du ha marknadens bästa rekryteringsgaranti då ska du samarbeta med Sikta.

Ring oss direkt på 08-678 00 00 så berättar vi varför du ska välja Sikta som rekryteringsföretag för dina chefsrekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var