Product and Process Manager

Om jobbet

Product and Process Manager

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill arbeta med marknadsföring, customer experience och affärsutveckling av digitala tjänster och produkter. Och det i en värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen. På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Product and Process Manager på Telenor?

Som Product och Process Manager för Open Universe ansvarar du för att utveckla nya produkter och för förbättring av befintliga produkter inom öppna fibernät. Du identifierar och kommunicerar de behov som finns för produkten, tar fram beslutsunderlag, kravställer samt tar ansvar för kvalitén för produkten. Du bevakar också ny teknik, trender och konkurrenter för produktområdet och arbetar för att produkterna hela tiden möter kundernas krav och behov. Som Product & Process manager arbetar du också för att följa upp aktiviteter gällande produkter, även om de sker i andra delar av organisationen; samt för att vara behjälplig för organisationen att hantera produktrelaterade frågor.

Rollen innehåller även kravställning av funktion och process för att säkerhetsställa stabila och effektiva processer som ger en bra kundupplevelse. Som Product & Process manager ingår det också att dokumentera och upprätthålla dokumentationen gällande produkterna inom Open Universe, i syfte att upptäcka förbättringspotential och sprida kunskap inom organisationen.

Du får:

Vara en del av Telenors satsning inom Öppna fibernät. Satsningen gör Telenor under varumärket Open Universe som är vår kommunikationsoperatör.

Öppna fibernät är den del inom telekom som växer mest just nu och där samtliga aktörer slåss om marknadsandelar. Du kommer ingå i ett gäng som tillsammas har en lång erfarenhet, ett stort kundfokus och som brinner för sin del av affären.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande branscherfarenhet.
 • Ett par år inom telekom eller närliggande bransch
 • Van att jobba självständigt och i projektform
 • Teknisk förståelse för bredband och fibernät
Det är också bra om du:
 • Har erfarenhet av Produktförvaltning
 • Är införstådd i begrepp och aktörer inom bredband och öppna nät.
 • Är duktig på att i skrift utrycka teknik så att icke-tekniker förstår.
 • Har erfarenhet av förvalting och framtagning av processer.
 • Har arbetat med eller i den värdekedja som en kommunikationsoperarör deltar i.
 • Operativt arbetat med olika system som används inom telekom.
 • Har du teknisk kunskap om bredband och fiber är det ett plus.
Som person är du:
 • Social, relationsbyggande och duktig på att skapa kontakter i ditt arbete.
 • En lagspelare som samarbetar effektivt med andra och är generös med dina egna kunskaper och erfarenheter
 • En handlingskraftig och systematisk person med god förmåga att planera och prioritera
 • En person med god förståelse och förmåga att navigera i en organisations informella strukturer.
 • Analytisk och har god förmåga att utifrån komplexa problemställningar skapa rationella beslut/bedömningar
Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rikard Hjelm, rekryterande ledare, +46734417149 eller Rikard.Hjelm@telenor.se Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Consumer Marketing ansvarar för att driva och utveckla vår konsumentaffär och vårt varumärke med fokus på digitala kanaler, tjänster och kunderbjudanden.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var