Producer inom nyhetsbrev till stort svenskt modebolag!

Om jobbet

Är du intresserad av försäljningsdrivande marknadsföring och redo för en ny utmaning? Har du något års erfarenhet av att jobba med digital marknadsproduktion och uppskattar att jobba i en föränderlig och snabb miljö? Nu söker vi en Producer med passion för mode som vill vara med och expandera online teamet och ta sig an nya marknader. Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning Producer inom nyhetsbrev till marknadsavdelningen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Producer inom nyhetsbrev kommer du ansvara för de digitala nyhetsbreven på några av företagets online-marknader. Du kommer att arbeta nära de lokala marknaderna, originalare, koordinatorer och test-teamen för att säkerställa att kampanjerna håller deadline och har rätt innehåll. Produktionen sker i Adobe-miljö i AEM och AC.

Du kommer till exempel att:
 • bygga digitala nyhetsbrev
 • dagligen kommunicera med test-team, originalare och koordinatorer
 • jobba med administration relaterad till nyhetsbrev
 • ansvara för korrigeringar i samband med lokala kontakter
Tjänsten passar dig som vill ta dig an en utmanande roll och jobba på en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Vi söker dig som
 • har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom marknadsföring/media och kommunikation
 • är flytande i svenska och engelska då detta är språk som används i den dagliga kommunikationen
 • har goda kunskaper i Adobe-programmen, gärna AEM och/eller AC
 • har 1-2 års arbetslivserfarenhet av marknadsproduktion och digitala medier
 • är en skicklig och noggrann administratör som inte lämnar något åt slumpen
Som person är du serviceminded lagspelare som presterar väl i stressiga situationer. Du trivs med att jobba i en utmanande miljö och är en god kommunikatör. Vidare ser vi att du bidrar med positiv energi och gillar att jobba detaljorienterat samt att du har en förmåga att lära dig snabbt och lätt tar till dig nya system.

Övrig information
 • Start: 1 november
 • Omfattning: heltid 6 mån, möjlighet till förlängning
 • Placering: centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt modeföretag med affärsidén att erbjuda mode och kvalité till bästa pris. De har en egen marknadsavdelning där de producerar alla kampanjer och marknadsmaterial. Avdelningen består av cirka 300 anställda. De sitter i inspirerande lokaler mitt i Stockholm, nära till kollektivtrafik och restauranger.