Processtekniker till företag i City

Om jobbet

Randstad söker nu omgående en duktig processtekniker till vårt kundföretag i city. Kunden är ett högteknologiskt företag som nu behöver förstärka sin personalstyrka med en duktig konsult. Initialt är detta ett konsultuppdrag, men för rätt person finns chans till en fortsatt karriär internt hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med att starta upp och se över produktionsprocesser samt hanterar robotar som används i tillverkningen. I rollen ingår även övrigt förekommande uppgifter i produktionen.

Uppdraget är på heltid med start omgående och dina arbetstider är förlagda till dagtid på vardagar. Företaget vill gärna få in en flexibel kandidat som också kan tänka sig att hoppa in övertid på kvällar eller helger om det skulle behövas.

Din bakgrund

Du har gymnasieutbildning med teknik-/industriinriktning eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och mycket god förståelse för processer och teknik inom produktion. Du är van att arbeta i ett produktionsflöde och med förbättringsarbete. Kunskaper och utbildning inom lean och 5S är starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid dig som person, din drivkraft och dina ambitioner.

Du bör obehindrat kunna uttrycka dig och förstå svenska i tal och skrift, samt ha baskunskaper i engelska.

Dina egenskaper

Du som söker har ett brinnande intresse för processteknik och produktion. Som person är du händig, ansvarstagande och noggrann samt jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor. Starkt engagemang och flexibilitet är också egenskaper som företaget värdesätter.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Adam Bernhoff, konsultchef på Randstad: 072-988 9003.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.