Processtekniker till Chassimontering

Om jobbet

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. Chassiproduktionen i Södertälje är en av fyra slutmonteringsenheter i Scanias globala produktionsstruktur.

Vi befinner oss i en period av många spännande utmaningar och söker nu dig som vill ha ett spännande arbete i en dynamisk produktionsmiljö. Vi erbjuder dig en grupp med stort engagemang, arbetsglädje och goda möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Du har en viktig roll att tillsammans med dina kollegor stödja och utveckla produktionsprocessen gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet. Anskaffning och förbättring av produktionsutrustning för framtida produkter och kapacitetshöjningar är en del av uppdraget. Grunden i ditt arbete kopplas mot principerna i Scanias Produktionssystem och en viktig del är att förankra dina idéer och lösningar i förbättringsgrupperna.

Du tar emot uppdrag från de avdelningar du jobbar mot och utreder tänkbara tekniska lösningar. Till detta kan du bland annat behöva använda dig av nulägesanalyser, problemlösningsmetodik och ta kontakt med lämpliga leverantörer.

Din profil

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning mot produktion eller logistik, men även annan teknisk utbildningsbakgrund eller erfarenhet kan vara av intresse.

Som person har du en positiv attityd och är prestigelös, engagerad, drivande och noggrann. Du är givetvis teknikintresserad och trivs med att fördjupa dig i detaljer men har också förmågan att se helhetsperspektivet. Vi vill att du har god samarbetsförmåga samt har lätt för att skapa goda relationer.

Du spenderar gärna tid ute i verksamheten, hanterar flera parallella aktiviteter och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kommunicerar väl på svenska samt behärskar engelska i tal såväl som skrift, då en del samarbete sker med våra chassiverkstäder i Europa och Sydamerika.

Som medarbetare hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag. Har du modet och viljan att vara med under denna utveckling tillsammans med oss har vi tjänsten du söker!

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Antti Talo (Gruppchef), tfn 08-553 829 79

Ansökan

Vi ser att din ansökan innehåller personligt brev, CV och betygskopior.

Intervjuer kommer hållas fortlöpande under ansökningsperioden.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.