Processoperatör till företag i city

Om jobbet

Randstad söker nu processoperatörer för kund i city

Dina arbetsuppgifter
  • Delta och genomföra samtliga steg i tillverkningsprocessen
  • Drift och övervakning av produktionsprocesser
  • Dokumentera tillverkning enligt gällande kvalitetssystem
  • Rengöring av produktionslokaler och processutrustning
  • Operatörsunderhåll
  • Ständigt förbättringsarbete
Arbetstiden är förlagd till dagtid med på vardagar. Företaget vill gärna ha in en flexibel kandidat som också kan hoppa in övertid på kvällar eller helger om det skulle behövas.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med kemisk/teknisk inriktning eller erfarenhet av produktions- och processmiljö, gärna från läkemedelsområdet. Erfarenhet av arbete enligt "Good Manufacturing Practice" (GMP) är meriterande.

Dina egenskaper

Du bör ha god kvalitetsmedvetenhet och således vara mycket noggrann i ditt utförande. Du trivs även med både praktiskt och administrativt arbete. Förmåga till samarbete är viktigt då arbetet utförs i små team. Vi förväntar oss att du har en hög ambitionsnivå och att du vill utvecklas i din roll.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.