Processoperatör, Tullinge

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en erfaren och initiativtagande processoperatör som gillar att arbeta i högt tempo? Då har vi en bra utmaning för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Åt vår kund, som är ledande i tillverkning av putsbruk och pulver för gjutningsmöjligheter, söker vi en processoperatör. Arbetet kommer bland annat innebära produktion och säckning av torrbruk, produktionsplanering av löst material och avrop av råvaror. Du kommer att vara ansvarig för att leda och fördela arbetet för produktionspersonalen i eget skift, och agera kommunikationslänk mellan produktion-labb-kundcenter-logistik. Du kommer att arbeta i tvåskift och dina arbetstider kommer vara 06.00-14.30 och 14.10-22.30.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då kommunikationsmöjligheter till fabriken är begränsade. Arbetsgivaren håller högsäkerhetsutbildning för alla sin anställda, därför är det viktigt att du som söker är villig att följa gällande säkerhetsföreskrifter. Vi ställer också krav på Erfarenhet av produktion, avrop av råvaror, produktionsplanering och kännedom av rapportering i affärssystem. Truckkort A och B är också ett Krav.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikti vid personliga kvalifikationer och söker dig som har erfarenhet med rollen som processoperatör och även rollen som ledare av personal på skift. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Att komma i tid och att vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Vidare trivs du med varierade arbetsuppgifter och är flexibel.

Lön och anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare.
Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Patric Norling

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.