Processledare till PwC

Om jobbet

Trivs du i en omväxlande miljö i en roll där det ständigt händer nya saker? Är du en ”driver” som är lösningsfokuserad och trivs med att ta stort ansvar? Då kanske det är dig vi letar efter!

Inom PwC’s specialistenhet Kommunal Sektor vill vi ständigt utvecklas och vara ledande i att stödja våra kunder i utvecklings- och effektiviseringsarbetet i ett samhälle som ständigt förändras. Vi bidrar till detta kontinuerligt genom vår revision och genom våra rådgivningsinsatser. Vi vågar tänka nytt och ta fram bättre, mer anpassade lösningar.

Dina främsta uppgifter som Processledare/Public Bid Manager är att vara ansvarig för att implementera och driva anbuds- och offertprocessen för revisions- och rådgivningsuppdrag inom Kommunal Sektor. I ditt ansvar ingår även implementering av Talent-Link och att utveckla det administrativa stödet för att åstadkomma en effektiv planering och bemanning av Kommunal Sektors uppdrag. Du kommer att jobba tillsammans med Kommunal Sektor och nära dess ledningsgrupp. Du blir en viktig pusselbit i organisationen samt kommer ha kontakt med många människor, både internt och externt. Arbetsmiljön präglas av samarbete, ett högt tempo där det händer mycket hela tiden och en professionell och engagerad kultur med drivna och kunniga kollegor!

I arbetsuppgifterna som processledare ingår att säkerställa att samtliga inkommande anbudsförfrågningar tas om hand och att offerter tas fram. I arbetsuppgifterna ingår även att uppdatera generella offerttexter, utveckla offertmallar, fördela anbud mellan Kommunal Sektors administratörer samt själv vara beredd på att ansvara för offerter. Du kommer ha en nära kontakt med kundansvariga och affärsområdets ledning under offertprocessen. Rollen innebär även att du kommer ha ett arbetslednings- och personalansvar för Kommunal Sektors administrativa resurser, vilka består av nio personer.

Din erfarenhet

  • Några års erfarenhet av arbetsledning
  • Har erfarenhet av att arbeta med offertprocesser och anbud
  • Erfarenhet att arbeta med beläggningssystem
  • Meriterande om erfarenhet att ha arbetat enligt LOU
Rollen som Public Bid Manager/processledare inom Kommunal Sektor är mycket central och viktig, och därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att ge service och att ha en stöttande funktion, samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är positiv, engagerad, har en vilja att samarbeta och en förmåga att ha kontroll på många saker samtidigt.

Att arbeta på PWC

Vi erbjuder ett arbete i en professionell konsultorganisation med en kreativ och inspirerande miljö där du som medarbetare känner dig delaktig och personalen anses vara den viktigaste tillgången för att lyckas växa vidare med god kvalitet. Vi är en organisation i förändring och det finns stora möjligheter att vara med att påverka och driva vår utveckling. Vidare så kommer du till en arbetsplats, som ser hälsa och träning som naturliga inslag, med målsättningen att alltid vara ett vinnande och hållbart företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på PWC huvudkontor i centrala Stockholm.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Emma Nisses på 076-000 18 70. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så fort som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval. Vi vill dock ha din ansökan senast 11 december.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 800 medarbetare på 100 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 60 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 184 000 medarbetare i 157 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget