Problemlösande Ekonomiassistent till internationellt företag

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 23 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete samt kunskap om SAP? Är du dessutom noggrann, positiv och kommunikativ? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Under din arbetsdag kommer du att arbeta brett med diverse ekonomiska göromål främst kopplat till kundreskontra. Du kommer att ingå i ett glatt och kompetent ekonomiteam där du kommer att vara spindeln i nätet och stötta upp gällande olika ekonomiska göromål. Du rapporterar till Nordic Collection Manager och dina arbetsuppgifter består bland annat av följande:
  • Utredning och ombokning av inbetalningar
  • Kontakter med externa och interna kunder samt shared service center
  • Arbete med kundreskontra
  • Ta fram underlag på avdrag från kunder samt viss indrivning
  • Ge support till teamet och svara på mail som kommer till gemensam inbox
  • Betalningsbevakning
Vem trivs här?
Du som har arbetserfarenhet av ovanstående uppgifter kommer snabbt att sätta dig in i rollen. Som person är du positiv, noggrann och kommunikativ samtidigt som du är självgående och initiativtagande. Du tycker om och har en fallenhet för att lösa problem och har du dessutom erfarenhet av SAP är det meriterande.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i Januari och pågår cirka 3 månader. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.