Printeroperatör/digitaltryckare för omgående start

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som printeroperatör eller liknande och söker nu nya utmaningar i ett internationellt företag? Då kan det vara dig vi söker till ett långsiktigt uppdrag till vårt kundföretag i Södertälje! Du sitter inhouse på en stor enhet och är en del i ett team som ansvarar för den grafiska produktionen för vårt kundföretags kund.
Uppdraget startar omgående, så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en printeroperatör/digitaltryckare. Vår kund är globalt ledande inom dokumenthantering och erbjuder stort utbud av teknik och lösningar inom den grafiska branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt kundföretags önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Vårt kundföretags intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som operatör kommer du att ansvara för att slutprodukten av det grafiska materialet trycks och når slutkunden. Du kommer att arbeta med foldrar, broschyrer, inbjudningar, posters, blanketter, visitkort, roll-ups och utställningsmaterial. Printjobben har ofta olika speciallösningar.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med printning av svart/vitt, 4-färg och storformat
 • Efterbehandla, montera och förpacka materialet inför leverans till slutkund
 • Arbeta med orderadministration
 • Tillsammans med dina kollegor i arbetsgruppen prioritera och lägga upp arbetet
 • Ta emot varuleveranser av material
 • Ansvara för den grafiska profilen
 • Ha viss kundkontakt
Tjänsten passar dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och vill nu arbeta på ett stort företag där service och god kvalitet är i fokus! Uppdraget startar som ett konsultuppdrag men det finns goda möjligheter till en anställning direkt hos vårt kundföretag på sikt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från arbete som printeroperatör eller liknande
 • Har goda kunskaper i både Mac och PC
 • Har goda kunskaper i grafiska programvaror så som InDesign, Illustrator och Photoshop
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap om 4-färgsteknik
 • Erfarenhet av Fiery eller annan RIP-programvara
Som person är du positiv, ambitiös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är teknisk som person men har inga problem med att ta instruktioner. Tunga lyft förekommer och det en mycket stor fördel att du har god fysik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, hög noggrannhet, utpräglat ordningssinne, initiativförmåga och att du är serviceinriktad. Du har hög arbetsmoral och gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd med både slutprodukt och med service.

Övrig information
 • Start: Omgående, så snart vi hittat rätt person
 • Omfattning: Heltid 40 timmar/vecka under kontorstider
 • Placering: Södertälje (Gärtuna)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.