Pricing Analyst med stort bilintresse

Auto1 · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Har du ett stort fordonsintresse och är på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu dig som brinner för bilar och vill ta steget in i en ny, spännande roll!

Arbetsuppgifter

I rollen som Pricing Analyst värderar du bilar i realtid utifrån utförliga digitala testprotokoll och vår unika prissättningsplattform. Du arbetar nära våra test- och inköpsstationer runt om i Sverige och är länken mellan våra filialer runt om i Europa. Detta innebär arbetsuppgifter som att:
  • Värdera och prissätta testade bilar i realtid med stöd av vår unika och intuitiva prissättningsplattform
  • Uppskatta och värdera skador eller ta reda på var du hittar information om detta
  • Analysera och hålla sig uppdaterad kring efterfrågan och marknadspriser i primärt Sverige men också generellt i Europa
  • Understödja och kvalitetssäkra inköparna på våra test- och inköpsstationer för att säkerställa att test och inköp utförs korrekt
  • Arbeta nära Sälj- och Operationsavdelningarna för kunskapsutbyte
  • Bidra till att utveckla, förfina och sprida kunskap om marknaden och prissättningen inom teamet och företaget
Profil

Vi tror att du har ett stort fordonsintresse och goda fordonskunskaper som du förvärvat antingen genom en fordonsteknisk utbildning, arbetslivserfarenhet från bilbranschen eller helt enkelt utifrån ett stort intresse och kunskapsbank som byggts upp över tid. Du har stor passion för bilar och kunskap kring marknaden och marknadspriser och är eventuellt en flitig besökare av olika bilforum. Vidare har du en mycket god teknisk kunskap, förståelse för skador och slitage och känsla för hur dessa påverkar värderingen.

Som person är du snabbtänkt, trivs att arbeta i team med många parallella uppgifter, är noggrann och besitter en hög social kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Talar du ytterligare ett annat skandinaviskt språk eller tyska är detta starkt meriterande, men inte något krav. Du har mycket goda kunskaper i MS Office. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Pricing Analyst hos oss ingår du i ett internationellt team med 15 kollegor. Vi håller till i fina, ljusa lokaler på Östermalm, Stockholm. Du arbetar i en självständig och ansvarfull roll i ett snabbväxande e-handels- och fordonsbolag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. På Auto1 sätter vi stort värde på våra medarbetares välmående och erbjuder därför bland annat friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till oss genom att använda ansökningslänken nedan.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Beatrice Lönnqvist, HR-Manager, på 070-8604691.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform, närvaro på 20 marknader, med fler än 300 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den svenska marknaden, och av den anledningen söker vi fler medarbetare.