Prestigelös och serviceinriktad kundtjänstrådgivare till svensk storbank i Bålsta

Om jobbet

Är du ny inom ekonomiområdet och vill få värdefull erfarenhet från arbete inom bank? Gillar du dessutom kundkontakt? Vi söker nu dig som vill ta chansen att arbeta som kundtjänstrådgivare, där din uppgift är att ge deras besökare förstklassig service!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SEB:s räkning en kundtjänstrådgivare till ett vikariat på 1 år till deras kontor i Bålsta.

Här får du arbeta med ett glatt, engagerat gäng där vi sätter kunden i centrum. Kontoret i Bålsta är en mindre enhet med 5 medarbetare vilket gör att Din insats blir ett viktigt bidrag till vår helhet. Vi söker dig som är positiv, driven och inte är rädd för att lyfta på luren och proaktivt bearbeta våra befintliga kunder. Jag söker nu dig som vill vara med på vår resa och skapa långsiktiga och givande kundrelationer med både nya och befintliga kunder i vår marknad.

Så här beskriver Britta som är kontorschef i Bålsta tjänsten. Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att söka direkt!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstrådgivare kommer du att arbeta med att vara bankens ansikte utåt mot kunderna och ge dem service i världsklass gällande bankens produkter och tjänster. Du kommer att vara den person som kunderna först ser när de kommer in till banken och du kan få svara på frågor gällande exempelvis bankdoser, insättningar/utbetalningar och kontokort.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kunder i kassan och vara behjälplig i deras ärenden som varierar väldigt mycket i karaktär
 • Hantera postväxlar, in- och utbetalningar
 • Arbeta med försäljning av bankens produkter genom att informera kunderna om exempelvis pensionspaket eller andra tjänster.
 • Arbeta med utåtgående/utåtriktat aktivitet med telefonen som redskap.
För dig som är nyexad inom ekonomi och är serviceinriktad och prestigelös finns här möjlighet till ett meriterande jobb inom ekonomi och service!

Vi söker dig som
 • Har utbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant erfarenhet från arbete eller skola
 • Har arbetat med service och försäljning tidigare
 • Har ett brinnande intresse för ekonomi och kundservice
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då kommunikation och administration kommer att ske på båda dessa språk
 • Lätt kan ta dig till Bålsta
Om du arbetat med telefonsupport/försäljning tidigare eller på ett bankkontor är detta meriterande. Det är även ett plus om du behärskar fler språk än svenska och engelska.

Som person är du socialt kompetent och älskar att hjälpa människor. Enkelhet och service står högt på din agenda och du förstår vikten av att leverera service i världsklass för SEB:s kunder. Du är en stresstålig person som alltid vill prestera högt, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös i din framtoning. För att passa i rollen tror vi också att du är positiv, glad och gillar att arbeta i grupp.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.

Övrig information
 • Start: Mitten på januari
 • Omfattning: Heltid tom. sista december 2017.
 • Placering: Bålsta, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Så här beskriver SEB sig på deras hemsida: Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företagskunder och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 16 000 anställda. Vi tror att alla människor vill utvecklas. Medarbetare som uppmuntras, utmanas och ges möjlighet att ta ansvar för sin egen personliga utveckling växer och bidrar till företagets långsiktiga framgångar. Att våra medarbetare mår bra är helt nödvändigt för vår fortsatta framgång. Läs gärna mer på deras hemsida.