Prepress medarbetare till expansiva Eson Pac

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du arbetat inom Prepress och är tekniskt intresserad? Är du en person som är kvalitetsmedveten? Då är tjänsten som Prepress medarbetare något för dig!

Om Arbetet
Eson Pac utvecklar, tillverkar och tillhandahåller kompletta förpackningslösningar till kunder som sätter sina förpackningar i centrum och värdesätter ett nära samarbete. Från Eson Pacs produktionsanläggningar i Sverige, Danmark och Schweiz förser dem sina kunder med kartongförpackningar, etiketter, multi-etiketter, booklets och bruksanvisningar till högsta kvalitet. Deras värdiga utmaning är att bli den ledande partnern för kompletta förpackningslösningar i Europa. Nu söker Eson pac en ny medarbetare till prepressavdelningen i Södertälje som ska vara intresserad av att arbeta i ett växande företag som håller sig i framkant. Här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär och du kommer att få vara delaktig i att driva och utveckla avdelningen. I din roll som Prepress medarbetare kommer du arbeta med:
  • Förberedelse av kundmaterial för tryck
  • Hantering av digitalt kundmaterial, utskjutningar och plåtframställning
  • Lättare underhållsarbete på avdelningen
  • Inköp
Arbetet är för närvarande förlagt dagtid.

Om dig
Du som söker ska ha en gedigen kunskap inom Prepress, gärna med kvalificerad utbildning inom grafisk produktion och vara tekniskt intresserad. Vi ser gärna att du har en utbildning inom tryckeri, medieteknik, grafisk teknik eller motsvarande. För att snabbt komma in i arbetet ser vi att du har erfarenhet av InDesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat (PDF). Det är meriterande om du även har arbetat med Preps utskjutningsprogram eller motsvarande. Du som söker ska ha kunskap om ISO kvalitets- och miljösystem samt GMP. Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din goda servicekänsla, samarbetsförmåga och flexibilitet kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare. Gillar du dessutom att arbeta i förbättringsgrupper och trivs med konstant effektivisering är det här uppdraget för dig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Behärskar engelska och svenska i tal samt skrift
  • Erfarenhet inom Prepress och kunskap om ISO kvalitets- och miljösystem
  • Arbetat i Adobes datorprogram
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Prepress medarbetare är ett konsultuppdrag och ska tillsättas så snart som möjligt. Du kommer att bli anställd hos Adecco Sweden och för rätt person finns det stora möjligheter till övertag efter 3 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson 08-598 982 64.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.