Pratar du flytande norska och är en fena i telefon? Har du lätt att skapa förtroende?

Om jobbet

I så fall är du helt rätt för denna tjänst!

Moderna Försäkringar söker en professionell person till deras skadecenter där du kommer arbeta som junior skadereglerare mot norska kunder. Vi på SW hjälper dem med den här rekryteringen som är för ett föräldravikariat från och med 7 december 2016 till och med 31 oktober 2017. Arbetstiderna är från 9-17,30 och man kommer även en eller två gånger per vecka att jobba kväll vilket istället innebär 10,30-19. En helg per månad kommer du även att jobba lördag 10-15 och du kompenseras då med en ledig dag.

En dag på jobbet
I den här tjänsten kommer du använda telefonen som arbetsredskap då du tar emot inkommande samtal från kunder som använder sig av Moderna Försäkringars tjänster. Samtalen kommer beröra skadeanmälan, kompletterande uppgifter kring skadeanmälan samt övriga försäkringsfrågor kring just hemelektronik. Alla samtal är på norska då du kommer tillhöra den norska arbetsgruppen som består av 7 andra personer. Du kommer även att arbeta nära de andra nordiska grupperna då ni sitter i närheten av varandra i det öppna kontorslandskapet.

Vem är du?
För att passa i denna tjänst ska du prata och skriva norska flytande, gärna ha erfarenhet från kundtjänst eller något liknande servicejobb. Moderna Försäkringar är ett snabbt växande bolag och kommer ge dig en rolig resa på din arbetsutveckling om du bidrar med gott humör och mycket engagemang. Du älskar att hjälpa kunder och ge dem bästa möjliga service samtidigt som du har skinn på näsan för att kunna hantera olika sorters kunder. Kan du prata fler språk än bara norska är det meriterande!

Låter detta som ett jobb för dig? Älskar du att prata norska och är grym i telefon? Ansök då direkt!

Bra att veta
Uppdraget är en rekrytering direkt till Moderna Försäkringar och det är en rekrytering för ett föräldravikariat från och med 7 december 2016 till och med 31 oktober 2017. Ett krav för tjänsten är att du pratar norska helt flytande och kan jobba kvällspasset 10-19,30 en eller två dagar per vecka. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.