Positiv och noggrann Administratör till försäkringsbolag

SW · Administration · 24 dec

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en Administratör. Är du kanske i början av din karriär och vill arbeta med administration på försäkringsbolag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start under december månad och sträcker sig initialt fram till sista augusti 2017. Därefter finns det chans till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler centralt i Stockholm.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Administratör hos vår kund kommer du huvudsakligen att hantera olika former av dokument som tillhör försäkringsärenden.

Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • Posthantering
  • Scanning av exempelvis anmälningar och intyg
  • Registrering och administration i de interna systemen
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med administrativa uppgifter gällande försäkringsärenden, du gillar struktur i ditt arbete och att kunna se ett kvitto på ditt avklarade arbete när du går hem för dagen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är glad, positiv och noggrann med tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter. Kanske är du i början av din karriär och vill få möjligheten att bygga på din erfarenhet och administrativa förmåga. Du har god datorvana och är snabblärd i system. Du har även god arbetsmoral och morgonpigg då arbetspassen är mellan 7 och 15,15.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start under december månad och sträcker sin fram till sista augusti 2017, med anställning hos SW. I detta uppdrag är det är viktigt att du kan arbeta merparten av sommaren men självklart kommer du kunna ha någon vecka semester. Du behöver även kunna vara på plats klockan 7 varje morgon då ditt pass startar då. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!