Polsktalande student sökes för roll som administrativ assistent!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och talar flytande polska? Vill du ha ett meriterande extrajobb vid sidan om dina studier? Då kan det vara dig vi söker!
Just nu söker vi en student till vår kund Wize Nordic. Wize Nordic säljer licenser på tidskrifter och databaser till universitet, högskolor, sjukvården. Framförallt vetenskapligt material. De agerar mellanhand och säljer licenser för framförallt stora amerikanska producenter av litteratur. De finns i flera länder och expanderar i Europa, men har verksamheten samlad i Sverige. För den polska marknaden söker de nu en student som kan tala och skriva flytande polska för att hjälpa till att kommunicera med kunder i Polen. Kontoret är beläget i centrala Stockholm vid Hötorget. I din roll som administrativ assistent kommer du assistera den ordinarie personalen gällande nya licenser och förlängning av befintliga licenser på den polska marknaden. Rollen som administrativ assistent kommer bland annat innefatta:
  • Översättningar till polska
  • Mail och telefonkontakt med kunder på den polska marknaden
  • Löpande administrativa uppgifter
Du kommer att arbeta 2 dagar i veckan 3h / tillfälle, timmarna kan komma att öka med tiden. Tjänsten startar när vi hittat rätt person. Arbetstiderna kommer vara under vardagar och kontorstider. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men din arbetsplats är förlagd i kundens lokaler vid Hötorget.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du studera på universitet eller högskola på minst 50% och 1 år kvar på dina studier. Du talar och skriver polska och svenska flytande, det är meriterande om du har kunskaper i tyska. Som person bör du vara strukturerad och duktig på att följa instruktioner. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!