Polarbear Group söker en driftansvarig till sitt Linux-team

2Complete · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Driftansvarig kommer du att vara en viktig del i vårt team som idag ansvarar för att hjälpa kunder med deras ärenden samtidigt som vi behöver arbeta med vår proaktivitet och våra automatiserade verktyg som är tillgängliga för kunderna. Du ska både kunna hjälpa till med ärenden samt att strategiskt skapa ett välfungerande support-team. Detta ställer krav på din flexibilitet mellan ditt och gruppens uppgifter samt en förmåga att kunna växla perspektiv mellan proaktivitet och reaktivitet. Då teamet och miljön uteslutet drivs genom Linux är du givetvis en mycket kompetent sysadmin. Genom denna kunskap kan du vara ett stöd till teamet, projektleda samt arbetsleda teknikerna i deras vardag.

Polarbear Group sitter i ljusa fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Polarbear Group.

Din profil

Vi söker dig som brinner för teknik och som alltid föredragit Open Source. Du har omfattande erfarenhet från tidigare sysadmin-roller inom Linux och har nu en ambition om att ta ett steg upp som driftansvarig. Du ska även kunna visa på ett strategiskt perspektiv då en stor del av ansvaret kommer att ligga på att ta bort tidstjuvar, effektivisera processerna och skapa högre tillgänglighet hos teknikerna och därigenom högre kundnöjdhet och lönsamhet.

Som person trivs du både med att arbeta med tekniken, men även med den övergripande ärendehanteringen samt proaktiv effektivisering. Du kommer att bli en del av ett mycket teknikfokuserat och kompetent gäng som vill stå i framkant i utvecklingen. Välkommen till Polarbear Group.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. joel@2complete.se / 084454344

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Kontakt

Ring Joel Claeson, 084454344

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Polar Bear Groups huvudsakliga mål är att växa genom att utveckla befintliga produkter och tjänster inom vårt befintliga tjänsteutbud i samarbete med nya teknikföretag som behöver vår hjälp med att öka sin tillväxt.

Polar Bear Group grundades 2015 för att driva Internet Vikings AB , Wincher AB och andra företag som verkar inom området internet. I slutet av 2015 var Polarbear Group delaktiga i att etablera IT-säkerhetsföretaget Holm Security och App företaget Aquro AB.