PMO ansvarig / projektledare till Grant Thornton i Stockholm

Om jobbet

Vill du vara med på Grant Thorntons satsning inom PMO och vara med och driva arbetet vidare?

Som PMO ansvarig / projektledare på Grant Thornton finns möjlighet att påverka såväl struktur och process för hur Grant Thornton ska driva projekt. De är uppmärksammade som en särskilt uppskattad arbetsgivare inom sin bransch och placerade sig för tredje året i toppen i undersökningen "Sveriges bästa arbetsgivare" utsedda av medarbetarna själva och blev även utnämnd till 2015 års framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som PMO ansvarig / projektledare kommer du att bli erbjuden en spännande och varierad vardag. Här kommer du att få:
 • Driva egna projekt samt få förvalta och utveckla projektstyrningen
 • Jobba i en framåtsträvande organisation som ser långsiktigt på varje individs utveckling
 • Vara en central del i organisationen med många kontaktytor
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som PMO ansvarig kommer du att arbeta med: förvalta och utveckla projektstyrningen på Grant Thornton
 • utbilda i PPS
 • följa upp och rapportera projektportföljen
 • stötta och vägleda organisationen vid utförande av projekt
 • bidra till en prioritering av projekt
Som projektledare kommer du att arbeta med:
 • Ansvara för projektets planering, genomförande, utbildning och dokumentation
 • Driva projektmöten och styrgruppsmöten
 • Följa upp och rapportera projektets status, tid, budget och risker
 • Ansvara för intern kommunikation
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tyngdpunkten i rollen kommer att ligga på att själv driva projekt, men du kommer även att vidareutveckla och sätta standarden för hur projekt ska drivas för hela Grant Thornton. Eftersom PMO kontoret är i startgroparna finns det stora möjligheter att påverka och sätta sin prägel på hur projekt ska drivas.

Grant Thornton sitter centralt i Stockholm.

VEM ÄR DU?

PMO kontoret är i startgroparna så vi ser gärna att du är en driven och framåtlutad person med ett engagemang som lyser igenom. Du förstår värdet av att driva projekt utifrån en struktur men har även taktkänslan och förståelsen för att man ibland behöver gå utanför ramarna. Du har en förmåga att genom att ställa rätt frågor få med dig människor så att de förstår värdet av att driva projekt utifrån vissa riktlinjer. Du tycker att det är kul att driva projekt, vilket är något som lyser igenom.
Du har troligtvis några års erfarenhet av att driva projekt enligt någon projektledningsmodell. På Grant Thornton används PPS. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor både mot verksamhet och ledning är det viktigt att du är kommunikativ och trygg i din roll.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.