Plattsättare Stockholm

Om jobbet

Om företaget

Vi söker för en kunds räkning ett antal plattsättare för arbete i Stockholmsområdet. Kunden har sitt säte i södra Stockholm men arbetet kan vara förlagt över hela staden. Kunden arbetar mot större objekt som företag och olika byggprojekt och inte mot enskilda privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kakel och klinkers i framförallt badrum, men kök kan också förekomma. Annars är det vanligt förekommande arbetsuppgifter som gäller med tätskikt och fogning samt plattsättning.
Det kan hända att man får hjälpa till med materialförsörjning och transportera material till arbetsplatser.

Formell kompetens

Stor erfarenhet av plattsättning i framförallt badrum är meriterande. Att du som söker vet och förstår vilka olika moment som krävs för ett lyckat och godkänt arbete. Du ska kunna utföra samtliga moment på ett högst proffesionellt sätt efter de standarder som finns. Givetvis så ser vi att du har yrkesbevis men det är formellt inget krav då du kommer att arbeta i lag med andra. Ett krav är att du har körkortsbehörighet B.

Din bakgrund

Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet från branschen och besitta mycket goda kunskaper om plattsättning och hantering av kakel och klinkers. Har du erfarenhet från större renoveringsprojekt så är det meriterande. Du ska också ha förståelse för hur arbetet och kommunikationen förs mellan din roll och andra hantverkare i kedjan.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du ska vara noggrann och alltid sträva efter ett gott resultat, du som söker ska också kunna arbeta självständigt. Du får gärna vara social och nyfiken på att lära dig nya saker, att lätt kunna hantera stressiga situationer och att ha vana med att arbeta mot olika deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Tillsvidare

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.