Platschef till Besqab!

Besqab · Bygg & Hantverk · 7 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en Platschef.

Besqab fortsätter att växa på Stockholms bostadsmarknad. Vi är idag drygt 100 personer anställda i bolaget och är sedan 2014 noterade på NASDAQ OMX. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Du kommer att vara Platschef vid något av våra projekt i Stockholm. Du är ansvarig för byggproduktionen men med under hela projektprocessen vilket innebär att du är delaktig från planering och projektering till genomförande och uppföljning. Besqab arbetar med delade entreprenader vilket gör att en stor del av din dag kommer att innefatta ett brett och koordinerande ansvar för projekt i nära samarbete med Projektledaren. Du kommer få möjlighet att arbeta i större projekt både i Besqabs regi men också i CM-projekt med externa beställare.

I rollen som platschef ingår ansvar för:
  • Leda och fördela arbetet på byggarbetsplatsen
  • Att göra tidplaner samt att medverka vid kalkylering och projektering
  • Stora tidiga inköp tillsammans med inköpare och projektledare
  • Leda och styra underentreprenörer
  • Leda dialog med både kund och underentreprenör
  • Säkerställa och följa upp produktionsekonomin
  • Arbetsmiljö
  • NKI
Besqab som företag präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Under flertalet år har den årliga NMI-undersökningen visat på nöjda medarbetare och då framförallt tack vare den goda stämning, öppenhet och hjälpsamhet som råder. I början av året utsågs man också till det bostadsbolag som har nöjdast kunder.

Besqab har sitt kontor i Täby och flyttar under 2017 in i nybyggda lokaler vid Mörby Centrum.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har arbetat som platschef tidigare, eller arbetsledare under minst 5 år inom liknande verksamhet.

Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning såsom YH alternativt högskola. Du har goda kunskaper inom projektering, kalkylering och byggnation och då gärna bostäder. Du har arbetsmiljö utbildning enligt Bas-U och kunskaper inom entreprenadjuridik.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är av stor vikt att du är strukturerad, social och kommunikativ. Du är metodisk och van vid att koordinera och fördela arbetsuppgifter. Framförallt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären främst.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.