Platschef sökes inom anläggning till Stockholm

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker StudentConsulting en platschef till ett utav Sveriges största privata företag inom anläggning.
Vi söker dig som vill arbeta i en expansiv organisation och vill vara med och driva denna organisation till nya framgångar!
I rollen som platschef kommer du ha ansvar över många processer och det är en roll med stort ansvar. Du säkerställer att produktionen i de projekt som ska utföras håller tidsplan och budget genom att leda och planera produktionen på ett professionellt sätt.
Du kommer ha ett personalansvar och se till att personalen har rätt förutsättningar för att planeringen ska hålla. Vidare har du ansvar över att planera materialleveranser samt att leverans av rätt maskiner och utrustning sker så arbetet flyter på smidigt.

Du kommer även att utföra skydds- och arbetsmiljöronder så de regler och föreskrifter som finns på arbetsplatsen följs.

Uppdrag börjar så snabb som vi hittar rätt person. Vi jobbar med löpande intervjuer samt urval.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst har du gått en byggteknisk utbildning och har minst 3 års arbetslivserfarenhet som arbetsledare.
Vidare är dessa utbildningar ett krav för tjänsten:
  • Arbetsmiljöansvar
  • BF9K
  • Entreprenadjuridik 1+ 2
Du har goda kunskaper inom Windows och Officepaketet.

Anställningens omfattning är på heltid. Arbetstider måndag-fredag ca. 6-15. Lönen ligger på 44 000 t/mån. Det är ett konsultuppdrag.
Låter detta intressant? Sök redan nu! Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!