Platschef inom anläggning

Om jobbet

Har du erfarenhet från anläggningsbranschen men vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du läsa vidare, Peab söker nu sin nästa platschef inom anläggning!

Som platschef på Peab har du en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du medverkar från kalkylskedet, vidare in i produktion och bär såväl personalansvar som arbetsmiljöansvar (Bas-U). Du har ekonomiskt ansvar i projektet samt ytterst ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare. Som Platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Det är därför viktigt att du har goda ledaregenskaper samt förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Du som söker har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen, från en ledande befattning. Kanske har du arbetat som Platschef, Arbetsledare, Byggledare, Konsult eller Entreprenadingenjör men känner nu att det är dags för nya utmaningar. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Du har en god social kompetens och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Det är starkt meriterande om du har någon form av bygg- och anläggningsteknisk utbildning, men inget krav.

Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Eric Lomstedt, Arbetschef, ,
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.