Platschef för kunds räkning

Om jobbet

Till

servicekontor där ett nytt koncept inom livsmedel, marknadsföring och telemarketing ska etableras med start under januari 2017.

Du erbjuds en utvecklande arbetsplats, där du får vara med och bygga strukturen från början. Du kommer att arbetsleda och coacha ca 20 medarbetare.

Den vi söker har ca 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter: Du ska vara glädjespridare, typ en kanariefågel i din personlighet med stark empatisk förmåga, som gillar utmaningar, strukturerad och ödmjuk. Målmedveten, då det handlar om att få ur det mesta av gruppen. Tidigare lednings- eller personalansvar är meriterande. Datavana, är ett krav, affärssystem är meriterande. Du en erfaren och trygg individ med stark drivkraft. Har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har hög servicekänsla. Du trivs även att ansvara för information, kommunikation, säljutbildning och du kan på ett pedagogiskt sätt inspirera din arbetsgrupp. Eftersom du kommer att ansvara för innesälj och marknadsföring, ser vi helst att du har gjort det tidigare. Obs, inget callcenter. Ett stort brinnande intresse för idrott är också meriterande.

Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning på vår arbetsplats och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten är heltid och är baserad på grundlön samt provision. Resor förekommer i tjänsten därför är körkort ett krav!

Arbetsort: Södra Stockholm med dagliga resor i arbetet.

Mycket stora förtjänstmöjligheter.
Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vänligen skicka in din ansökan med personligt brev och CV till harriet@carota.se

Om företaget

Affärsutveckling och projektledning