PHP-utvecklare till Daniel Wellington

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Hos Daniel Wellington arbetar vi med hela spektrat från monolitiska system till Microservices. Nu ska vi utöka med fler PHP-utvecklare i vårt team. Vi arbetar som en enhet; utvecklare, tekniker och testare tillsammans. Vi releasar kod löpande, flera gånger per dygn ut i produktion på ett flertal plattformar. Vår tech stack utgörs av; PHP, Laravel, JavaScript, NODE.js, Python, AWS, ECS, Lambda, Docker, Redis, Varnish, nginx, Apache, MySQL, Aurora, PostgreSQL, DynamoDB, Jira, Bamboo, Jenkins. Vi lägger stor vikt vid automatisering av våra system och tjänster.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av PHP-utveckling. Vi ser det som positivt om du även har erfarenhet av JavaScript och ramverk som Node.js och Angular.

Du är en person som är genuint intresserad av utveckling och har lätt för att lära. Du ser programmeringsspråk som ett verktyg för att lösa problem och har lätt för att skola om till ett nytt språk när så krävs. Du är problemlösande av naturen och tycker om att ställas in för svåra tekniska utmaningar där du vet att du alltid når en lösning - det är bara en fråga om tid och resurser.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 alt. malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Malin Ryholt, 076 875 11 46

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Daniel Wellington grundades 2011 och är ett av världens snabbast växande klockföretag med kontor i Los Angeles, New York, Stockholm, Uppsala, Mumbai, Shenzhen och Hong Kong. Daniel Wellington är en spännande arbetsplats som är i ständig rörelse och vi letar nu efter kreativa talanger som kan hjälpa till att ta online-verksamheten till nästa nivå.

Daniel Wellington präglas av en nytänkande, social och umgängesrik miljö, med allt från gemensamma resor till pingisturneringar på kontoret. Företaget ligger centralt i moderna lokaler mitt i Stockholm.