Personlig servicetekniker

Om jobbet

Vill du bli mästare på att ladda ner appar i nya Volvo? Är du nyfiken på molntjänster för fordon? Känner du dig sugen på att utbilda dig för framtidens laddhybrider? Har du ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa, möjliga lösning för varje kund? Kan du dessutom utföra service, felsöka och reparera bilar kanske det är dig vi söker!

Bilia lägger stor vikt på vidareutbildningar i ny teknik. Som personlig servicetekniker hos oss kommer du få lära dig bland annat om telematic, hur en laddhybrid fungerar och dessutom få veta spännande saker om framtidens bilar innan du läser om det någon annanstans. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker hos Bilia har du ett omväxlande arbete där du utför service, felsökningar och bilreparationer. På ett professionellt sätt hjälper du kunden med förekommande reparationer och service. Du har ansvaret för kunden hela vägen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité
  • För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor
  • Du gillar tekniska prylar i bilar och vill förstå bakgrunden.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Täby.
Facklig representant: Dragan Mitrasinovic, IF Metall, tfn 08-734 73 93

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var