Personlig servicetekniker

Om jobbet

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss?

Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi hälsar på alla kunder, och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar. Vi bjuder på lunch eller fika under tiden, och har trådlöst nätverk för dem som vill jobba eller slösurfa i caféet medan de väntar.

Vi vet att vi träffar våra kunder oftast i verkstäderna, så där lägger vi extra mycket krut på att ta hand om dem. Vi är övertygade om att om vi gör det bra, så kommer kunden att köpa sin nästa bil av oss. Du kanske anar att det inte är någon vanlig mekaniker vi är ute efter. Att du delar vår syn på service är en förutsättning för att trivas på jobbet.

Vill du ha kundkontakt och arbeta självständigt med kunden och teamet som fokus? Vi har öppna dörrar överallt och du kommer dagligen att möta våra kunder och det ser du som en extra krydda i ditt jobb.
I tjänsten som personlig servicetekniker i Arlandastad arbetar du med service och reparationsarbeten på Volvo, Renault och Ford.

Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor. Du ska ha en fordonsteknisk utbildning samt körkort B. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med bilglas och har du tidigare jobbat med våra bilmärken är det en stor fördel. Att slarv inte står högt i kurs hos oss kan vara bra att veta.

Din ansökan
Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten kontakta Erik Fahlgren, Verkstadschef, Tel. 08-597 89 913.
Ansök snarast via "Sök detta jobb-knappen".

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

Krav
Fordonsteknisk utbildning
Körkort B

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/


Hitta hit

Visa var