Personlig försäkringsrådgivare

Om jobbet

Du kommer ingå i ett starkt team på 10 duktiga försäkringsrådgivare som arbetar med ett helt nytt koncept skapat för våra allra bästa kunder.

Som personlig försäkringsrådgivare arbetar du aktivt med försäljning och rådgivning av våra tjänster till privatkunder via telefon, mejl och egen hemsida.

Du ansvarar för dina egna kunder under hela dennes livscykel hos oss, till din hjälp får du 2 veckors sälj och försäkringsutbildning med full lön, egen hemsida med film och presentation av dig och bolaget och kontinuerlig coaching och utbildning.

Vi tycker det är viktigt med internrekrytering för att behålla och utveckla medarbetarna och sprida kunskap i organisationen. Många har tagit chansen att växa inom nya befattningar både sidledes och på den traditionella stegen.

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad, har mycket energi och förmåga att se möjligheter i varje enskild kundsituation. Du är en god kommunikatör, positiv och har lätt för att skapa kontakt med människor.

Du har erfarenhet av affärsmässig försäljning och direkta kundkontakter, gärna från försäkringsbranschen. Du har utbildning motsvarande lägst 3-årigt gymnasium.

Lön och förmåner

Fast lön och generöst provisionssystem

Friskvårdvårdbidrag 2 000 kr/år

Tjänstepension

Arbetstid
mån-fre
8:00-16:45

Arbetsort
Fräscha nynenoverade lokaler i Kista
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Försäkring
Kontakt

Ring Teamleader Sonja Svart, 076 321 6641

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi är försäkringsföretaget som erbjuder mot privatpersoner konkurrensstarka försäkringar med nyckelord och värding god service.

Vi erbjuder försäkringar under det egna varumärket WaterCircles och genom våra partnersamarbeten erbjuder vi skräddarsydda medlemsförsäkringar under olika starka varumärken.

Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har en stark miljöinriktning på företaget.