Personlig försäkringsrådgivare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team av 10 personer där du jobbar i ett helt nytt koncept skapat för våra allra bästa kunder .
Som personlig försäkringsrådgivare arbetar du aktivt med försäljning och rådgivning av våra tjänster till privatkunder via telefon, mejl och egen hemsida.

Du ansvarar för dina egna kunder under hela dennes livscykel hos oss ,till din hjälp får du 2 veckors sälj och försäkringsutbildning med full lön, egen hemsida med film och presentation av dig och bolaget och kontinuerlig coaching och utbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad, har mycket energi och förmåga att se möjligheter i varje enskild kundsituation. Du är en god kommunikatör, positiv och har lätt för att skapa kontakt med människor.
Du har erfarenhet av affärsmässig försäljning och direkta kundkontakter, gärna från försäkringsbranschen. Du har utbildning motsvarande lägst 3-årigt gymnasium.

Lön och förmåner

Fast lön och provison
Friskvårdvårdbidrag 2 000 kr/år
Tjänstepension

Arbetstid
mån-fre 8:00-16:45

Arbetsort
Kista

Kontaktpersoner

Försäljningschef
Ibbe Mourad, 0760268753
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ibbe Mourad, 0760268753

Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Om oss

Vi är försäkringsföretaget som erbjuder privatpersoner konkurrensstarka försäkringar med mycket god service. Vi erbjuder försäkringar under det egna varumärket WaterCircles och genom våra partnersamarbeten där vi erbjuder skräddarsydda medlemsförsäkringar under olika varumärken.

Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har en stark miljöinriktning på företaget.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var