Personlig assistent med tid till annat, extra och fast schemarad

Om jobbet

Jag söker ett par nya personliga assistenter, både någon som vill ha ett flexibelt extrajobb och någon som kan tänka sig ett fast schema på 60-90%. På grund av arbetets art söker jag enbart kvinnor. Du bör vara mellan 25 och 40 år. Körkort är ett stort plus.

Hos mig arbetar man dygnspass (24 timmar). Det gör att du har mycket tid till annat. Ett pass i veckan motsvarar 60%. Vid vissa speciella tillfällen kan vara aktuellt med kortare pass. En viss flexibilitet rörande byten av pass är önskvärt. Du måste kunna arbeta såväl vardag som helg, och även kunna tänka dig att resa i tjänsten. Det ingår också att du ibland hoppar in när andra blir sjuka.

Själv är jag en kvinna på 37 år som bor på Östermalm och arbetar i Farsta om dagarna. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver assistans med allt praktiskt här i livet. Tänka och planera mina dagar gör jag själv.

Jag ser personlig assistans som ett serviceyrke och du får gärna ha erfarenhet inom handel, hotell och restaurang eller inom någon annan typ av personlig service. Många som arbetar hos mig har också sysslat med något inom kultur, media eller djurskötsel. Jag har inga krav på tidigare erfarenhet som personlig assistent, men du ska tycka det är kul att arbeta med människor. Du har naturligtvis en human människosyn och rättighetsperspektiv i ditt tänk, utan att för den sakens skull se dig själv som världens frälsare.

Det är viktigt att du har en känsla för andra personers integritet och att du trivs med att finnas till hands i bakgrunden. Samtidigt ska du också vara bekväm med att vara nära en annan människa och gripa in när det behövs. Lyhördhet och flexibilitet är A och O. Eftersom vissa lyft förekommer måste du vara stark och smidig. Du får gärna träna regelbundet. Du behöver tåla katter och andra luftburna allergener. Det är också viktigt att du förstår och hör mina muntliga instruktioner, jag pratar ibland väldigt tyst. Du ska därför kunna svenska flytande och ha fullgod hörsel. Det är ett plus om du är van att skriva på dator och har lätt för att stava eftersom jag ibland behöver diktera längre texter. Du ska gilla att göra nya saker och du har förmågan att anpassa dig till det situationen kräver.

Som person är jag noggrann och ordningsam. Jag är kreativ och gillar allt som har med färg och form att göra, inklusive hår och naglar. Jag älskar djur och natur och pysslar gärna med mina växter eller gosar med mina katter. Jag gillar också att gå på kulturella aktiviteter och att resa. Jag är lugn och tålmodig men tycker om när saker sker effektivt och smidigt. Jag tror att jobbet som personlig assistent blir både lättare och roligare om vi delar några intressen och att vi matchar personlighetsmässigt. Jag kan gärna småprata med mina assistenter när det passar mig, men mitt primära sociala umgänge har jag med mina vänner, kollegor och familj.

Intervjuer kommer att ske löpande. Du kommer att börja med några korta introduktionspass. Tillträde flexibelt.

Jag prioriterar de som läst min hemsida och visar det i sin ansökan.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Jessica Smaaland

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

AB by:jessma är ett företag inom personlig assistans och startades i slutet av 2010 av mig. Anledningen till detta beslut var att jag ville ha största möjliga inflytande över min personliga assistans och ge mina anställda bästa möjliga villkor.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var