Personbilsmekaniker

Om jobbet

Skoda Stockholm, Infracity

Söker en

Personbilsmekaniker

Vi har nyligen etablerat nordens största Skoda-anläggning vid Infracity, Upplands Väsby och söker därför ytterligare en duktig Personbilsmekaniker till vår nya anläggning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och är trygg i att utföra arbetet självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Det är meriterande om du genomfört Volkswagens internutbildningar och då i synnerhet Master Technician. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är också meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / Stockholm senast 11 december 2016.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anders Melin via e-post: anders.melin@skodastockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget