Personalplanerare

Om jobbet

Nu söker vi en personalplanerare med ansvar för att samordna hantverkarbemanningen på våra byggprojekt inom Region Bygg Öst 1 och 2 i Storstockholm. Uppdraget omfattar placering och planering för drygt 200 hantverkare.

Om arbetet

Som personalplanerare ansvarar du för att:
  • Placera rätt person på rätt plats utifrån projektens prognoser för personalplanering
  • Sammanställa och administrera regionernas totala hantverkarplanering samt löpande rapportera det till region- och arbetschefer.
  • Kalla till och hålla i hantverkarplaneringsmöten med arbets- och platschefer
  • Kommunicera med projekt och medarbetare om förflyttningar.
  • Samarbeta och föra dialog med övriga geografier, regioner och externa företag vid in- och utlåning.
  • Utplacera och samordna av skolpraktikanter.
  • Följa upp och säkerställa planeringssamtal med lärlingar.
  • Samarbeta med personalsamordnare vid nyanställning samt inhyrning.
Om dig

Du har goda kunskaper om byggproduktion, produktionsplanering och byggteknik samt grundläggande kunskaper i byggavtalet och arbetsrätt. Har du tidigare arbetat i Excel är det ett extra plus.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och tycker om att arbeta strukturerat. Då det är många bollar att hålla i luften är det viktigt att du är drivande och kan arbeta självständigt för att nå fram till resultat. Då en stor del av rollen handlar kommunikation med andra människor, bör du även vara social, duktig på att kommunicera, både i tal och skrift och inte dra dig för att ta de kontakter du behöver. Eftersom rollen innebär en del resande i regionen behöver du även ha körkort och tillgång till egen bil.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sofia Söderström, Personalchef, 0725-33 30 40,
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Kontakt

Ring Sofia Söderström, Personalchef, 0725-33 30 40

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.