Personalchef till Södertörns brandförsvarsförbund

ID Entity · HR & Personal · 16 dec

Om jobbet

Brinner du för att arbeta inom HR med såväl operativa som strategiska frågor? Har du chefserfarenhet och lång erfarenhet inom arbetsrätt och förhandling? Motiveras du av att medverka till att skapa säkerhet och trygghet i samhället? Då kan detta vara något för dig!

Vi är en organisation i ständig utveckling och har högt ställda krav på att möta samhällets förväntningar.

Södertörns brandförsvarsförbunderbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst där du som personalchef får uppdraget att leda, utveckla och samordna arbetet med chefs- och medarbetarfrågor i hela förbundet. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till brandchefen.

I rollen som personalchef kommer du att arbeta med uppgifter som spänner över hela HR-området och du jobbar både strategiskt och operativt. Du är ett konsultativt stöd till chefer och ansvarar för förhandlingar och samverkan med de fackliga organisationerna. Vidare kommer du att driva viktiga utvecklingsprojekt kring bland annat kompetensförsörjning. Du blir förbundets specialist inom arbetsrätt, avtal och lagar. I rollen ingår närmsta chefsansvar.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalområdet alternativt annan relevant akademisk examen eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Därtill har du gedigen erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete samt gärna flerårig dokumenterad chefserfarenhet med goda ledaregenskaper. Du har mycket goda arbetsrättsliga kunskaper. Du är van att jobba administrativt och är bekväm med datorn som ditt dagliga arbetsverktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig verksamhet och en politiskt styrd organisation och är insatt i kommunala avtal. Även kunskaper inom Hogia är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv, noggrann och strukturerad. Du är prestigelös och har lätt för att kommunicera och inspirera andra människor. Du är nytänkande, bra på problemlösning och noggrann med uppföljning och utvärdering. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16 december 2016, men kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB. För mer information om tjänsten kontakta Sandra Bråborg, 070-840 74 24, sandra.braborg@id-entity.se eller Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Kontakt

Ring Sandra Bråborg, 070-840 74 24

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget