Personalassistent sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en positiv och engagerad personalassistent som kan jobba extra någon dagar i veckan på ett av våra affärsområden inom Uniflex Sverige AB i Stockholm.

Du bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning och ska ha intresse och möjligheta attl jobba 1-2 dagar i veckan under hösten.
Det är meriterande om du tex. läser personalvetarprogrammet, beetendevetenskap eller kurser inom ekonomi.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter som personalassistent innefattar att stötta den dagliga verksamheten samt att planera, starta, genomföra och följa upp rekryteringar av konsulter för varierande uppdrag.
I arbetsuppgifterna ingår även att ha hand om vår jourtelefon tiderna är 5.50 - 17.00 samt att hjälpa till med bemanningen och schemaläggningen av våra konsulter,

Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål och bör trivas i ett högt tempo.

Personliga egenskaper

Du kan arbeta självständigt men har även förmåga att samarbeta med de andra i ditt team. Du har ett naturligt driv och en entusiasm inför nya utmaningar och bidrar med glädje och engagemang i din arbetsgrupp.

Universitetsutbildning inom personal/ ekonomi är meriterande.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan omgående då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.