Personaladministratör på deltid sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du driven, resultatfokuserad och söker nya utmaningar vid sidan av dina studier? Vill du arbeta i ett ständigt utvecklande företag? Just nu söker vi en personaladministratör till vårt kontor i Stockholm. Är du vår nästa kollega?
Nu söker vi dig som är student och vill arbeta som personaladministratör på ett av Sveriges mest spännande bemannings- och rekryteringsföretag StudentConsulting. Du bör vara mycket kvalitetsmedveten och serviceinriktad och vilja arbeta i en fartfylld miljö!

StudentConsulting Stockholm är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

Tjänsten som personaladministratör på StudentConsulting innebär att stötta kollegor i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår mycket administrativa arbetsuppgifter och arbete med service, då främst kontakt med kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av annonsutforming, gå igenom urval, genomföra telefonintervjuer, inbokning av intervjuer och referenstagning. I tjänsten kommer också schemaläggning, kontakt med kandidater och konsulter och andra administrativa arbetsuppgifter att ingå.

Vi erbjuder dig en timanställning som löper tillsvidare. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Även halvdagar kan bli aktuellt. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har påbörjat en högskoleutbildning. Du är noggrann, har ett logiskt tänkande och kan snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, självständig och har energi som bidrar till ett positivt arbetsklimat. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst två år kvar på dina studier. Är du personen vi söker? Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person! Sätt fart på din karriär, ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!