Personal till TeliaSonera Sverige AB's faktureringsenhet

Academic Work · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Är du redo att ta ditt första steg ut i karriären? Har du ett intresse för administration och ekonomi kan detta vara tjänsten för dig. Som fakturahanterare hos TeliaSonera ges du möjlighet att jobba på ett stort internationellt företag i inspirerande lokaler i Mall of Scandinavia och dessutom skaffa dig erfarenhet inom fakturering och ekonomi. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TeliaSoneras räkning tre stycken personer till faktureringsenheten. Efter en fartfylld vår med flytt till nya, fräscha lokaler i Mall of Scandinavia behöver nu Billingteamet stärkas upp med tre nya medarbetare inför en spännande höst. I teamen på Billingavdelningen jobbar du tillsammans med kollegor i liknande roller på en modern arbetsplats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TeliaSoneras önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TeliaSonera.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i att säkerställa att korrekta fakturor skickas till våra kunder samt hantering av kundärenden gällande våra fakturor. I arbetet finns en andel administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Granska fakturor
 • Åtgärda kundärenden avseende fakturor
 • Kommunicera med kunder både verbalt och skriftligen
 • Delta i lean arbete
Den här tjänsten kan ge dig möjlighet att få in en fot på ett stort, internationellt företag samtidigt som det ger dig erfarenhet och en bra start i din karriär inom exempelvis ekonomi.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är problemlösande och har en positiv inställning
 • Gillar at utvecklas och utveckla omgivningen
Det är meriterande om du har studerat ekonomi.

Som person är du en problemlösare som ser mönster och vägar till förbättring. Du vill göra skillnad på din arbetsplats och tänker ett steg längre för att lyckas med detta. Du är kvick och effektiv i ditt arbetssätt utan att för den delen tumma på kvaliteten. För att passa in i gruppen ser vi att du är en glad och ambitiös person som alltid är på alerten.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Mall of Scandinavia, Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Telia Sonera är ett stort internationellt företag inom telekombranschen. TeliaSonera grundades 1853 och har drygt 20 000 anställda runt om i Europa.