Personal assistent support sökes till Quality Assurance på AstraZeneca

Om jobbet

Poolia söker en Personal Assistent på deltid(50%) till Quality Assurance-avdelningen på AstraZeneca. Trivs du i administrativt arbete och gillar att få supportera andra i olika ärenden.

Uppdraget, som är på konsultbasis, tillträdes 1 december 2016 och förväntas pågå till sista december 2017. Tjänsten är placerad i Snäckviken.

Arbetsuppgifter

Som Personal Assistant Support kommer du supportera interna kollegor med administrativa sysslor. Du kommer att vara ansvarig över mötesinbokningar, hantera IT support så som VC,TC, Webex, Raise Purchase Requisition och reseräkningar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta med administration och som trivs i en serviceroll. Du skall ha lätt för att hantera olika system samt MS Office, Excel, Sharepoint och tala och skriva på svenska och engelska obehindrat. Som person behöver du vara serviceinriktad, flexibel, driven och noggrann. Du får gärna arbetat med administration tidigare där du hanterat liknande arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

AstraZeneca är ett ledande internationellt företag inom hälsovårdsområdet som bedriver forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och vissa hälsovårdstjänster. AstraZeneca är stolta att kunna erbjuda en unik arbetsplatskultur som inspirerar innovation och samarbete. Medarbetare har befogenhet att uttrycka olika perspektiv - och är gjorda för att känna sig uppskattade, energi och belönas för sina idéer och kreativitet.