PerformIQ erbjuder LIA-platser som Account Manager!

PerformIQ · Försäljning · 30 apr

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du en person som brinner för idrott och affärer/försäljning? Vill du praktisera på ett företag där du har möjlighet att kombinera dessa intressen? I så fall är PerformIQ företaget för dig, läs vidare om du känner igen dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter: Som praktikant hos PerformIQ kommer du att få en gedigen inblick i bemannings- och rekryteringsbranschen samt hur våra Account managers arbetar. Som Account Manager hos oss ansvarar man för hela försäljningsprocessen, från prospektering och mötesbokning till långsiktiga samarbeten med olika företag. Som praktikant kommer du stegvis att introduceras i arbetet som Account Manager hos oss där du kommer lägga stor vikt vid att boka möten med potentiella kunder. Vidare kommer du få följa med på en del sambesök med befintliga Account Managers och övriga delar som krävs för att bli en riktigt duktig fältsäljare.

Vår ambition är att du ska få hjälp att hitta ditt nästa säljjobb, antingen internt eller hos någon av alla våra kunder som söker säljare kontinuerligt.

Krav på person

Vi ser att du studerar inom säljområdet och ett plus om du är i slutet av din utbildning. Vår ambition är att din LIA-period resulterar i en anställning hos oss eller hos någon av våra kunder. En LIA hos oss är ett perfekt tillfälle för dig att knyta kontakter med företag inom många olika branscher!

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Löpande
Arbetstid: 8-17
Plats: Centrala Stockholm

Eventuella frågor besvaras av Sara Haga på nummer 073-999 42 82 eller via mail, sara.haga@performiq.se. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Sara Haga, 073-999 42 82

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater och konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se