People Service HR- Specialist till Fortum

Fortum · HR & Personal · 9 dec

Om jobbet

I rollen som People Service Specialist arbetar du nära dina kollegor på vår People Funktion. Det är viktigt att du värdesätter samarbete och ser lösningar när andra ser problem. Till sist så tror vi att du gillar att vara med och utveckla vårt arbetssätt med målet att skapa en riktigt vass serviceorganisation.

För att trivas hos oss är det viktigt med ett prestigelöst förhållningssätt och att man är genuint intresserad av HR och arbetsmiljöarbete

Dina arbetsuppgifter
 • Chefsstöd inom hela HR-området
 • Rekrytering
 • Arbetsrätt och avtalstolkning
 • Rehabilitering, du blir kontaktperson för vår partner inom företagshälsovård
 • Arbetsmiljöarbete
 • Skapa och förbättra rutiner och processer
Vem är du?

Som person har du god bedömnings- och beslutsförmåga, samt är noggrann, prestigelös och kan kommunicera med respekt för den du samtalar med på ett öppet och ärligt sätt. Rollen kräver att du har ett stort mått av integritet och en stark servicekänsla. Du brinner för HR-frågor och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp med en mängd olika arbetsuppgifter i en föränderlig miljö.

Din bakgrund
 • Akademisk examen inom PA/PAO-programmet
 • Minst 5 års kvalificerad erfarenhet inom HR
 • Ett krav är goda kunskaper inom arbetsmiljöarbete, arbetsrätt, kollektivavtal och samt viss erfarenhet av fackliga förhandlingar.
 • God administrativ förmåga samt goda kunskaper inom Officepaketet
 • Du har goda verbala och skriftliga kunskaper i svenska och engelska
Tjänsten tillsätts omgående och är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Hjorthagen

Mer om tjänsten

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jakob Törnell, 073- 521 65 58.

Vi intervjuar löpande så därför ser vi fram emot din ansökan via www.wise.se med CV och brev omgående dock senast 9/12-2016

Om Fortumkoncernen

Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt andra energilösningar som förbättrar livet idag och för framtiden.

Redan idag är 64% av vår elproduktion CO2-fri. Våra huvudmarknader är Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Under 2015 sysselsatte vi cirka 8 000 energispecialister och vår omsättning uppgick till 3,5 miljarder euro. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki.


Fortumkoncernen består av tre affärsdivisioner: Generation, City Solutions och Russia samt två utvecklingsenheter: M&A and Solar & Wind Development och Technology and New Ventures.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget