PASSIONERAD CSR/MILJÖ-KOORDINATOR TILL ESPRESSO HOUSE

Om jobbet

Som anställd för Espresso House spelar det ingen roll vilken befattning du har, vi alla är utbildade Baristor i grunden. Vem du än har kontakt eller samarbetar med kommer det alltid att vara en Barista, vare sig det är med vår VD, HR-avdelning, Ekonomi-avdelning, Distriktschef eller Etablerare. För oss är det viktigt att alla vet vad vår verksamhet handlar om! Det är också anledningen till varför vi har ett utpräglat kvalitétstänk och nu söker en passionerad CSR/Miljö-koordinator för att ytterligare förstärka vårt CSR-arbete.

Espresso House är idag Nordens största coffee shop kedja med cirka 300 coffee shops och över 4500 medarbetare fördelade på Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har ett eget bageri och bygger nu även vårt eget kafferosteri. Vi växer så det knakar och därför söker vi nu dig som brinner för CSR/Miljö och som vill arbeta operativt med frågorna på Espresso House i alla led - från produktionen till gästerna i våra coffee shops.

ARBETSUPPGIFTER
Som CSR/Miljö-koordinator ansvarar du för att kontinuerligt definiera och målsätta vårt CSR/Miljöarbete och även följa upp resultatet. Eftersom tjänsten är ny och ett resultat av att vi växer och satsar ännu mer på dessa frågor får du chansen att vara med och påverka direkt från start.
  • Du projektleder initiativ och levererar enligt satta mål och tidsramar.
  • Tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen arbetar du även med att på bästa sätt kommunicera vårt arbete såväl internt till medarbetarna som externt till gäst.
  • Du involveras i interna utbildningar inom ditt ansvarsområde.
  • Du ansvarar för att säkerställa att gällande lagstiftning samt rapportering inom området följs och kommer arbeta med företagets hållbarhetsredovisning.
Rollen innebär att du fungerar som en viktig kontaktpunkt, såväl internt med de olika funktionerna, vårt bageri och kafferosteri, samt externt gentemot leverantörer.

Du rapporterar till Petra Dahlman, Head of Marketing & CSR, och ni arbetar i nära samarbete kring de strategiska CSR-frågorna. Förväntan är att du framöver självständigt kan driva de planerade satsningarna i mål enligt fastlagd plan.

VAD ERBJUDER DU OSS?
  • Du har studerat och arbetat med CSR/Miljö generellt och hållbarhetsredovisning/miljömål specifikt.
  • Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.
På Espresso House är det de personliga egenskaperna som är mest avgörande. Som person behöver du vara positiv, flexibel och lyhörd med ett intresse för alla delar i verksamheten. Du är en team player och samarbetar bra med andra men kan även självständigt driva dina projekt i mål. Du är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter vid behov. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från en liknande verksamhet som innefattar såväl produktions- som konsumentledet.

VAD ERBJUDER VI DIG?
Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta med de frågor du brinner för i en spännande bransch som ständigt kan utvecklas med nya satsningar inom CSR och miljö i alla steg från produktion till gästupplevelsen i våra coffee shops.

Espresso House befinner sig i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att medverka till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa hos oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

ÖVRIGT
Tjänsten utgår från vårt huvudkontor på Drottninggatan i Stockholm men vissa resor förekommer. Tjänsten ska tillsättas snarast och rekrytering kommer att starta omgående och ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Espresso House är ett företag som ständigt förändras och växer. Därför söker vi alltid nya inspirerande personer som vill jobba med oss på Sveriges mest passionerade coffee shop-kedja. Personer som brinner för att servera fantastiskt kaffe och som sätter gästen i första rummet.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var